GALERIE FOTO. O tînără a pornit Facebook LIVE în timp ce şeful îi cerea favoruri sexuale. Ce a urmat

Ionuţ Cataramă   
în Monden
07/08/2016, 00:10
GALERIE FOTO. O tînără a pornit Facebook LIVE în timp ce şeful îi cerea favoruri sexuale. Ce a urmat GALERIE FOTO

În timp ce şeful o hărţuia sexual, Makana Milho, o tânără de 21 de ani, s-a gândit să intre pe Facebook şi să facă un live pentru a expune comportamentul acestuia faţă de ea şi apoi a etichetat şi poliţia locală în acest video.

Incidentul a avut loc în timp ce cei doi se aflau în maşină, iar şeful ei, în vârstă de 47 de ani, Harold Villanueva Jr, a mers într-o parcare goală şi i-a spus tinerei că poate să plece de la muncă mai devreme doar dacă vor întreţine relaţii sexuale, informează jerusalemonline.com, citat de b1.ro.

Tânăra, un transexual din Honalulu, trebuia să muncească şase zile în folosul comunităţii după ce a furat o geantă, în 2014. Când ea a întrebat dacă poate să plece mai devreme înainte de cele şase zile, şeful ei i-a sugerat că este posibil acest lucru doar dacă va întreţine relaţii intime cu el.

Cu toate acestea, şeful nu a ştiut că în tot acest timp el este live pe Facebook.

Tânăra a filmat, fără ca bărbatul să-şi dea seama, un schimb de replici indecent.

„Dacă nu fac sex cu tine, trebuie să muncesc până la 1.00”, poate fi auzită tânăra în înregistrare. Răspunsul bărbatului a fost afirmativ.

În timp ce transmitea live, Milho a etichetat poliţia locală în video, şi a ajuns să aibă peste 197.000 de vizionări înainte de a-l încheia. Videoclipul a fost folosit ca probă împotriva şefului ei, care ar putea fi condamnat la şapte ani de închisoare pentru hărţuire sexuală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×