GALERIE FOTO / O maşină de miliţie scoasă la vînzare pe internet: „Are 11.000 de kilometri reali”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/09/2015, 12:54
GALERIE FOTO / O maşină de miliţie scoasă la vînzare pe internet: „Are 11.000 de kilometri reali” GALERIE FOTO

Un roman a reusit sa dea cel mai tare anunt. Barbatul a decis sa-si vanda masina, o Dacia 1300 MILITIANCA, an 1982, ISTORICA, cu uniforme de MILITIE.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE CU DACIA DE MILITIE! ARATA CA NOUA!!!

Anuntul dat de proprietar a starnit curiozitatea tuturor, mai ales ca masina arata foarte bine, semn ca barbatul a ingrijit-o corespunzator. Dacia costa 2000 de euro, plus 1000 euro costumele si accesoriile, dupa cum se arata in anuntul dat de acesta.

U-LU-I-TOR! Cum arăta DIVA Mihaela RĂDULESCU la 18 ani! Galerie FOTO!!! E de nerecunoscut: nemachiată şi cu părul NEÎNGRIJIT!!!

„DACIA 1300 cu unele elemente de 1310 (in acte este 1300, bord de 1300, motor de 1300, barile de 1300, manerele de la usi, farurile si triplele sunt de 1310, IMPECABILA, 11 000 km REALI, este ca si noua (pe capota si pe filtrul de aer inca se mai pot observa etichetele), AN 1982, ISTORICA (nu se plateste taxa de inmatriculare, nu se plateste impozit si nu se plateste rovinieta – detin si certificat de la RETROMOBIL si de la CNADNR, pentru scutirea rovinietei), MILITIANCA, Alb albastra trecuta si in act.”

IMAGINI DEMENTIALE CU ELENA UDREA LA PLAJA!!! GALERIE FOTO INCENDIARĂ! Se apleacă, trage de bikini şi se vede…

„Detin 4 costume de militian cu diverse grade – caschete, epoleti, eghileti de parada, centuri, tocuri de pistoale albe si negre, cartusiere albe si gri, de militian, camasi, haine, paltoane, pantaloni drepti sau stramti jos pentru cizme, cizme, triunghiuri reflectorizante vechi, statii de emisie receptie fixa (ADA 03) si mobile, fara acumulatori), baston reflectorizant, manusi de militian, centuri albe de militian, fulare de miltian (alb si gri), 2 perechi de catuse, 3 scuturi albe, 2 caschete de interventie si 2 bastoane (PULANE) ale Militiei, trusa de scule Dacia cu cateva chei vechi, caschete albe de militian de circulatie, mansete albe de militian de circulatie, cravate si un costum de POLITIST, imediat dupa 1990, un porthart militar, insigne cu Militia. O parte dintre ele sunt si noi, nepurtate, cu eticheta. Este foarte bine conservata atat interior cat si motor si exterior. Ceea ce se vede in poze cu galben pe la usi este ceara (asa am luat-o).

FOTO!!! ASA ARATA UN ORGASM LA FEMEI!

Tapiteria arata impecabil, neuzata, nerupta, stalpii imbracati de la capota pana in partea de jos a lor (mai rar am vazut). Toate ornamentele cromate in stare foarte buna. Functionala din absolut toate punctele de vedere. Porneste la „sfert”, nu bate, nu trancane, are sistem antifurt la portbagaj cu o cheita confectionata. Fara rugina, roata de rezerva si cric originale. Jantele si roata de rezerva sunt cu cauciucuri VICTORIA. Se da cu tot cu husa de pastrare pentru exterior, care poate fi utila si in interior, impotriva depunerii prafului in masina.”

„Are mocheta originala verde pe jos, in fata, in spate si la luneta, pastrata impecabil, neuzata, neroasa. Mai multe poze pe e-mail la cerere. Pretul este de 2000 euro masina plus 1000 euro costumele si accesoriile”, a fost anuntul dat de proprietar.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×