GALERIE FOTO. O mai ţineţi minte pe Kelly Bundy? Actriţa s-a transformat într-o adevărată doamnă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/04/2016, 00:30
GALERIE FOTO. O mai ţineţi minte pe Kelly Bundy? Actriţa s-a transformat într-o adevărată doamnă GALERIE FOTO

Christina Applegate este cea care tinea toti telespectatorii cu ochii lipiti de ecrane, atunci cand aparea in serialul de succes „Familia Bundy”. Rolul sau, in personajul lui Kelly Bundy, starnea hohote de ras dar si o multime de aprecieri din partea barbatilor.

In viata reala insa Christina este o persoana complet diferita de cea pe care o interpreta in faimosul serial de comedie. Simpatica actrita a fost diagnostica cu cancer, pe care a reusit sa il invinga, devenind un adevarat exemplu pentru toate femeile.

In varsta de 44 de ani, Christina este mama unei fetite de 5 ani, Sadie Grace LeNoble si este casatorita cu Martyn LeNoble inca din anul 2013.

Ultima aparitie a frumoasei blonde nu face decat sa demonstreze din nou ca fosta „Kelly” s-a transformat intr-o adevarata doamna, fara sa piarda nimic din frumusetea care a consacrat-o.

Christina a fost prezenta la CinemaCon Big Screen Achievement Awards, iar tinuta pe care a ales-o a facut-o sa radieze. Actrita a purtat o rochie midi, de culoare verde, care s-a asortat foarte bine cu parul blond, ochii mari si verzi si rujul intens de culoare rosie pe care l-a ales.

CLICK PE GALERIE FOTO PENTRU IMAGINI

Vedeta s-a accesorizat cu un clutch gri, usor sclipitor si cu bijuterii mici, punand accentul mai mult pe calitatile sale naturale decat pe machiaj sau alte trucuri de infrumusetare. Sandalele argintii, cu toc inalt, i-au lasat la vedere tatuajele pe care le are pe ambele glezne.

Sursa: PRO-TV

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×