GALERIE FOTO. Destin tragic pentru Cesonia Postelnicu. Actriţa a fost părăsită de toată lumea

Ionuţ Cataramă   
în Monden
05/09/2017, 19:30
GALERIE FOTO. Destin tragic pentru Cesonia Postelnicu. Actriţa a fost părăsită de toată lumea GALERIE FOTO

Cesonia Postelnicu, cunoscută drept „Geta din Liceenii”, a făcut un rol de senzaţie în urmă cu mai bine de 29 de ani.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

La 48 de ani, „Geta” nu a renunţa la pasiunea sa pentru actorie şi îşi joacă piesele la Teatrul Naţional din Bucureşti. Chiar dacă pe plan profesional se poate lăuda că are un real succes, artista nu poate spune acelaşi lucru şi la capitolul „viaţă personală”, din cauză că în 2005 a fost părăsită de bărbatul cu care credea că o să îşi petreacă restul vieţii. Totodată, separarea celor doi a mai venit cu o veste proastă pentru actriţă şi anume decizia propriului copil de a sta împreună cu tatăl său.

Cesonia Postelnicu a fost considerată drept cel mai simpatic personaj din seria „Liceenii”, dar în momentul de faţă este total schimbată.

Cesonia Postelnicu, actrita care a intruchipat-o pe Geta, s-a nascut la data de 10 martie 1968, in Bacau. A fost de mica pasionata de cinematografie si de teatru, fiind fiica unui cuplu de actori: Sorin Postelnicu si Rodica Muresan.

A fost iubita lui Ştefan Bănică Jr.

În filmul „Liceenii” era iubita lui Ionică, dar în realitate avea o relaţie cu colegul ei de platou, Ştefan Bănică Jr. Legătura dintre cei doi a început în 1987 şi a fost ţinută mult timp ascunsă şi nu a fost confirmată de nici unul dintre cei doi protagonişti.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×