GALERIE FOTO. O cunoscută actriţă româncă a renunţat la carieră şi s-a pocăit

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/01/2016, 10:52
GALERIE FOTO. O cunoscută actriţă româncă a renunţat la carieră şi s-a pocăit GALERIE FOTO

Una dintre puţinele actriţe românce care a jucat în telenovele, a renunţat la carieră şi s-a pocăit. Joana Benedeck, fosta divă sexy a telenovelelor îşi petrece acum viaţa în rugăciuni şi pocăinţă în Mexic.

Actriţa s-a născut pe 21 ianuarie 1975 în Bucureşti. Joana avea doar 15 ani când a plecat în lume să-şi caute un loc de muncă. S-a stabilit în Venezuela, apoi în Mexic, ţara telenovelelor, în speranţa că aici îi va surâde norocul. Benedek e stabilită de peste 30 de ani în Mexic şi a fost o răsfăţată a producătorilor de telenovele datorită trupului de zeiţă şi a zâmbetului de divă, dar şi a talentului actoricesc. Din păcate, în urmă cu trei ani tatăl ei a murit şi Joana a refuzat rolurile primite şi s-a retras în casa ei din Miami, scrie click.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Postul Acasă TV a fost cel care a difuzat două dintre telenovele celebre în care a jucat româncă Joana Benedek. “Tequila cu suflet de femeie!”, filmată în 2007, iar “Femei înşelate” în Mexic, în 1999. În total a jucat în 14 telenovele, ultima însă fiind produsă în 2012, “Dos Hogares”. Pe lângă telenovele, actriţa a pozat şi într-o mulţime de reviste dedicate bărbaţilor, în ipostaze sexy.

În 1997 a prins un contract cu o prestigioasă companie cosmetică din New York, perioadă în care a studiat actoria la vestita academie Susan Grace. A fost remarcată imediat de un producător mexican de seriale siropoase, care i-a oferit un prim rol, în 1991, în ”Rubi Rebelde”, iar de atunci contractele au venit ca pe bandă rulantă. Din păcate, actriţa a decis să se retragă din lumina reflectoarelor în 2013, după decesul tatălui ei. „De o bună perioadă s-a închis în ea şi s-a dedicat lui Dumnezeu. A fost o tragedie pentru ea că şi-a pierdut tatăl şi a preferat să iasă din televiziune. Mama sa a plecat acolo, în Mexic, bunicii i-au rămas în ţară, însă nu mai e cum a fost. A rupt contactul cu mulţi prieteni, iese tot mai rar în public”, ne-a povestit o prietenă foarte bună de-a ei, din România.

Actriţa româncă era pasionată de yoga şi de rugăciune, şi înainte de a-şi pierde tatăl, şi-a amenajat, în casa ei din Mexic, un adevărat altar unde se ruga pentru noroc şi pentru bunăstare.

„Părinţii ei se despărţiseră, mama ei se mutase cu ea în Mexic, iar tatăl, grav bolnav, rămăsese în ţară. Joana şi-a ajutat mereu cu bani membrii familiei, care nu stăteau foarte bine din punct de vedere financiar. Nu mai e activă pe reţelele de socializare şi mesajele care le postează sunt doar despre Dumnezeu şi despre calea dreaptă”, a povestit o altă prietenă de-a actriţei. Românca are şi afaceri în imobiliare, la Miami, aşa că veniturile îi asigură un trai îmbelşugat, chiar dacă n-ar mai reveni la marea ei dragoste, actoria. Fanii ei speră ca decizia artistei să fie doar una temporară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×