GALERIE FOTO. O blondă superbă din Georgia încheie epoca femeilor goale din cea mai populară revistă pentru bărbaţi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/12/2015, 19:18
GALERIE FOTO. O blondă superbă din Georgia încheie epoca femeilor goale din cea mai populară revistă pentru bărbaţi GALERIE FOTO

Kristy Garett, o tânără de 26 de ani din Georgia, a fost aleasă playmate-ul lunii februarie 2016, ea devenind astfel ultimul “Iepuraş” care se dezbracă în celebra revistă pentru bărbaţi, Playboy.

Reprezentanţii publicaţiei au anunţat oficial că din luna martie nu vor mai publica imagini cu femei goale. Astfel, după ce au dezvăluit că pe ultima copertă nud a revistei, ediţia ianuarie/februarie, va apărea Pamela Anderson, cel mai cunoscut “Iepuraş” Playboy, ei au făcut public şi numele playmate-ului lunii februarie.

Este vorba despre Kristy Garett, o superbă blondă născută în Georgia, care vorbeşte nu mai puţin de şase limbi şi care speră ca apariţia în Playboy ca “ultimul «Iepuraş» nud” să îi schimbe viaţa. Mai exact, să o propulseze în carieră şi să o ajute să îşi îndeplinească visul de a se stabili în SUA, în Los Angeles.

“Asta e istorie şi e ceva atât de important şi emblematic. Să fiu ultimul «Iepuraş» nud mă face să plâng de fericire. Playboy are o poveste americană clasică, iar eu vreau să fac parte din ea”, a declarat entuziasmată Kristy. Tânăra îşi va etala formele perfecte într-un pictorial incendiar de 12 pagini, revista urmând să apară chiar de săptămâna viitoare pe piaţă.

“Sunt mândră de femeia care sunt şi am visat dintotdeauna ca lumea să vorbească despre mine din acest motiv”, a mai declarat ea. Kristy devine astfel cea de-a 749-a frumuseţe care pozează goală în celebra revistă de bărbaţi, la 62 de ani după ce prima femeie care a renunţat la haine în paginile publicaţiei a fost Marilyn Monroe, în 1953.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×