GALERIE FOTO. Noua iubită a lui Leonardo DiCaprio, imagini provocatoare pe Instagram

Ionuţ Cataramă   
în Monden
08/06/2016, 00:00
GALERIE FOTO. Noua iubită a lui Leonardo DiCaprio, imagini provocatoare pe Instagram GALERIE FOTO

După despărţirea de fotomodelul Sport Illustrated, Kelly Rohrbach, Leonardo DiCaprio face cuceriri pe banda rulantă în căutarea jumătăii sale. Recent, acesta apare tot mai des în companiei unei blonde superbe, fotomodelul britanic, Roxy Horner.

Starul din „The Revenant” pare extrem de atras de noua lui iubită pentru care străbate oceanul în mod regulat ca să petreacă cât mai mult timp cu ea. Recent, cei doi îndrăgostiţi au fost văzuţi într-un club de noapte din Londra, iar apoi şi-au făcut prima apariţie oficială în public la un eveniment de modă.

„Roxy este o fată normală şi foarte dulce. Este naturală, uimitoare şi are foarte multe în comun cu Leo. Sunt îndrăgostiţi şi se bucură de petrecerea timpului împreună”, a declarat o sursă.

De când s-a aflat că aceasta se iubeşte cu starul de Hollywood, presa internaţională stă numai cu ochii pe frumosul fotomodel. Aceasta a fost, zilele trecute, protagonista unui pictorial incendiar în Marbella, Spania, pentru promovarea unei colecţii de costume de baie, Virginia Macari’s Beachwear Collection 2016, unde şi-a afişat trupul de invidiat.

Roxy este fotografiată la o piscină, unde pozează în ipostaze sexy în diverse costume de baie care îi pun care mai de care în evidenţ silueta.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×