GALERIE FOTO. Moldoveanul care face senzaţie pe Facebook. Peste un milion de oameni îl urmăresc

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/01/2016, 00:00
GALERIE FOTO. Moldoveanul care face senzaţie pe Facebook. Peste un milion de oameni îl urmăresc GALERIE FOTO

BBC News prezintă un material amplu despre Eugeniu Croitoru, moldoveanul din spatele ilustraţiilor ”Be Like Bill”, care au fost concepute pentru a arăta ”modul corect” în care ar trebui abordate anumite situaţii.

Pagina de Facebook ”Be like Bill” are peste 1,3 milioane de like-uri, scrie Unimedia. Întrebat de BBC dacă se aseamnă cu Bill, Eugeniu Croitoru a răspuns: ”Nu, Bill este mult mai bun decât mine”. ”Bill poate fi oricine, este inteligent, cu bun simţ şi nu face lucruri enervante”, a mai spus românul.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Eugeniu Croitoru locuieşte în Milano. Deocamdată, nu face niciun ban din acest concept.

Din spusele lui, Eugen nu face bani, încă, pe baza acestui proiect. Ideea acestuia este una simplă: „Bill poate fi oricine dintre noi, cineva care este inteligent, are bunul simţ şi nu face lucruri enervante. Veţi vedea că Bill poate fi cineva care face glume pe seama sa şi, ocazional, pe seama altora”, spune Eugen în cadrul interviului.

Bill este politicos şi nu îţi va spune ce să faci. În schimb el vine cu exemple alternative, mesajul cărora sunt clare şi de cele mai dese ori amuzante.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×