GALERIE FOTO. „Barbaţii îmi cer să le strîng capul între COAPSELE mele!” Cum arată această femeie sumar îmbrăcată! De ce sînt toţi FASCINAŢI de ea

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
30/04/2016, 00:01
GALERIE FOTO. „Barbaţii îmi cer să le strîng capul între COAPSELE mele!” Cum arată această femeie sumar îmbrăcată! De ce sînt toţi FASCINAŢI de ea GALERIE FOTO

Natascha Encinosa a renuntat la cariera de balerina pentru a deveni model si sportiva de bodybuilding. Dupa 4 ani de sport intens, corpul tinerei s-a modificat vizibil, iar acum are coapsele mai largi decat talia.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINILE ULUITOARE CU FEMEIA!

Natascha petrece minimum 2 ore pe zi la sala, timp de cinci zile pe saptamana, iar pe Instagram aceasta are nu mai putin de 175.000 de fani, care ii admira pozele in ipostaze provocatoare.
In varsta de 20 de ani, Natascha spune ca a devenit pasionata de sala de sport la 14 ani, cand s-a ales cu inima franta din cauza unui baiat. In adolescenta, aceasta a avut probleme cu greutatea si nu se incadra in standardele de frumusete actuale, asa ca a decis sa schimbe pentru totdeauna infatisarea.

De curand insa, Natascha a devenit tot mai populara pe retelele de socializare dupa ce a fost comparata cu un personaj din jocul video Street Fighter, Chun-Li.

Cei mai multi dintre barbati o admira pentru cum arata si i-au comentat la poze ca „arata ca o zeita, esti frumoasa”, dar au fost si critici care au comentat ca „de la talie in jos arata de parca ar fi Mr. Univers”. Coapsele ei au un diametru de 66 de centimetri.

In realitate, Natascha a povestit pentru Daily Mail ca barbatii sunt fascinanti de coapsele ei late si talie foarte mica, o silueta transformata intr-un nou standard de catre Kim Kardashian.
„Unii oamenii sunt rautaciosi cu mine, unii dintre ei. Ma jignesc pentru cum arat picioarele mele, considera ca o femeie frumoasa trebuie sa aiba picioarele subtiri” a spus tanara.

Aceasta a povestit si care a fost cea mai ciudata dorinta ceruta de fanii ei: „Multi dintre barbati imi cer sa le strang capul intre coapsele mele. Nu inteleg de ce, dar mi se pare bizar” a povestit aceasta.

Sursa: stirileprotv

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×