MODA care face furori pe NET. Ce au ajuns femeile să POZEZE pe net! Doamne, asta e prea mult

Ionuţ Cataramă   
în Monden
24/03/2017, 09:12
MODA care face furori pe NET. Ce au ajuns femeile să POZEZE pe net! Doamne, asta e prea mult GALERIE FOTO

De la vergeturi la cicatrici si vanatai, femeile sunt mandre sa isi arate imperfectiunile. Totul a pornit de la o utilizatoare de pe reteaua Twitter, care a postat o fotografie in care i se vad foarte clar vergeturile de pe picioare. „N-am crezut ca se va transforma intr-o moda. Stateam pe canapea si imi priveam urmele de pe picoare. Mi-am dat seama ca seamana cu liniile din palma”, a povestit ea. Tanara a adaugat hashtag-ul #thighreading (citire in coapsa) la poza ei.

VEZI IMAGINI IN GALERIE FOTO

Imediat, fotografia s-a raspandit si alte femei i-au urmat exemplu, postand detalii ascunse despre picioarele lor si povestile din spatele semnelor. Multe au recunoscut ca picioarele le fac sa se simta neatractive, altele au vorbit despre semnele lor cu mandrie.

„Nu-mi plac cicatricile pe care mi le-am facut singura pe picioare, dar sunt ceea ce sunt”, a scris o alta femeie care avea pe coapsa urmele unor taieturi.

„Am incetat sa fiu negativista cand vine vorba de mine. Sunt frumoasa, cu cicatrici si restul”, a marturisit o alta fata.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×