GALERIE FOTO / Miss Bikini pe schiuri şi-a desemnat cîştigătoarea

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/03/2015, 19:19
GALERIE FOTO / Miss Bikini pe schiuri şi-a desemnat cîştigătoarea GALERIE FOTO

Andreea Marcu, o tânără de 33 de ani din Sibiu, a câştigat, duminică, titlul de Miss Bikini, după ce a fost şi cea mai frumoasă şi cea mai rapidă pe schiuri, conform unui comunicat remis AGERPRES.

Andreea le-a învins pe celelalte zece concurente, într-un complex de schi şi snowboard din staţiunea Păltiniş. Majoritatea concurentelor provin, după cum era de aşteptat, din Sibiu, însă anul acesta în concurs s-au înscris şi fete din Mediaş şi Braşov.

La cinci ani fiecare, cele mai tinere concurente, Emilly şi Timea, au smuls cele mai multe aplauze la prima probă, cea de defilare pe catwalk, o pasarelă creată din zăpadă şi acoperită, evident, cu un covor roşu. A urmat proba de slalom paralel, unde concurentele au avut de parcurs un traseu de aproximativ 300 de metri, printre jaloane, îmbrăcate doar în costum de baie.

CLICK PE POZĂ PENTRU GALERIE FOTO

A treia probă a fost, ca de fiecare dată, cea mai dificilă. Pornirea snowmobilului le-a dat mari bătăi de cap fetelor, însă, faţă de ediţia de anul trecut, când o singură fată a reuşit să îl pornească din prima, anul acesta au fost nu mai puţin de patru fete care au reuşit să facă motorul snowmobilului să huruie după prima încercare.

A patra probă din concurs a fost una de măiestrie şi îndemânare, mai ales după câteva păhărele de băutură. Fiecare concurentă a trebuit să aleagă o mitralieră sau o puşcă cu lunetă de airsoft şi să nimerească din cinci încercări cele trei ţinte aflate la 15 metri distanţă. Cu adevărat instinct de vânător, fetele au bifat cu brio proba.

Mai multe pe Agerpres

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×