GALERIE FOTO. Mircea Badea riscă închisoarea? Cu ce umblă în mînă realizatorul Tv

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/11/2015, 15:55
GALERIE FOTO. Mircea Badea riscă închisoarea? Cu ce umblă în mînă realizatorul Tv GALERIE FOTO

Realizatorul TV vrea sa se stie in siguranta impotriva eventualelor agresiuni din partea celor care nu-i impartasesc opiniile, asa ca este pregatit, cu o arma alba „dismulata” intr-un breloc. Simpla detinere a acesteia il poate trimite insa la inchisoare!

Realizatorul TV vrea sa-si maximizeze sansele in cazul unei eventuale confruntari asa ca a apelat la un tertip, care, crede el, se afla in limitele legii. CANCAN.ro l-a filmat pe Badea intr-un mall, vorbind la telefon in timp ce cu cealalta mana tinea, la vedere, cheile de la masina. Lumea l-a recunoscut si se uita la el, cat timp acesta isi vedea mai departe de plimbare, vorbind in continuare la telefon.

Ce nu a observat insa nimeni a fost insa brelocul de la cheile lui Mircea Badea, care la prima vedere parea o…pisicuta inofensiva

In realitate insa, brelocul este o arma alba destul de periculoasa si este realizata in intregime din plastic dur, pentru a trece de detectoarele de metale. Este de fapt un box mascat intr-un breloc, aparent inofensiv, care are doua orificii unde se introduc degetele, iar dupa ce este strans in pumn, in afara raman „urechile”, extrem de ascutite, cu care se poate injunghia victima!

Produsul este la vanzare pe magazinele online, pentru suma de 22 de lei!

Boxul este incadrat la categoria armelor albe, iar portul unei arme albe in locurile publice este sanctionat de Codul Penal cu inchisoarea de la trei luni la un an sau cu amenda! In cazul in care este folosit intr-o incaierare, pedeapsa se dubleaza!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×