GALERIE FOTO. Micuţa care a cucerit internetul. Nu poate încă să meargă şi să vorbească, dar a devenit imediat celebră

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/10/2015, 11:40
GALERIE FOTO. Micuţa care a cucerit internetul. Nu poate încă să meargă şi să vorbească, dar a devenit imediat celebră GALERIE FOTO

Micuta Egypt are aproape 11 luni, dar se numara printre cele mai populare persoane pe internet. Fetita are peste 100 000 de like-uri pe Facebook si a devenit peste noapte o celebritate in mediul online.

Fara urma de indoiala, orice este posibil pe internet. Se pare ca Egypt, fetita Shanei Evers si a rapper-ului australian Forfay, a atras atentia publicului dupa ce o imagine cu ea a fost postata pe contul de Instagram Kardashian Kids. In imaginea respectiva, fetita purta un obiect vestimentar din colectia lansata de celebra familie, iar postarea a devenit imediat viral.

Din acel moment, Egypt a devenit o vedeta a retelelor de socializare, iar popularitatea sa este in continua crestere. Pagina de Facebook a micutei Egypt este administrata de parintii sai, iar fetita este deja un fenomen pe internet.

Indiferent de ipostazele in care este fotografiata, Egypt reuseste sa ii cuceresca pe toti cei care ii vad fotografiile, imaginile cu ea strangand un numar record de aprecieri.

sursa: protv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×