GALERIE FOTO. Melissa Castagnoli, fosta iubită a lui Mario Balotelli, apariţie incendiară la plajă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/12/2015, 19:00
GALERIE FOTO. Melissa Castagnoli, fosta iubită a lui Mario Balotelli, apariţie incendiară la plajă GALERIE FOTO

Corpul ei face furori printre fotbalisti. Melissa Castagnoli este cunoscuta drept una dintre fostele cuceriri ale lui Mario Balotelli, dar si unul dintre cele mai solicitate modele din Italia. Nici nu e de mirare, deci, ca toti au privit-o cand a aparut asa pe plajele din Miami!

Tanara cu silueta aproape perfecta i-a cucerit pe colegii de sezlong cand a aparut pe plajele din Miami imbracata intr-un costum de baie format din doua piese. Acesta i-a subliniat talia minuscula, coapsele generoase, bustul apetisant si posteriorul ferm.

La fel ca in alte ocazii, si de aceasta data Melissa a reusit sa atraga atentia trecatorilor atat datorita costumului ei, cat si a formelor sexy, semn ca a meritat sa castige titlul Miss Reggio Emilia 2009.

De altfel, bruneta focoasa este o prezenta obisnuita in cadrul prezentarilor de moda din Italia, dar si a concursurilor de frumusete, iar in urma cu patru ani a fost iubita fotbalistului Mario Balotelli, pe care l-a dat gata cu silueta ei. Din pacate insa, ea nu a reusit sa-l cuminteasca pe sportivul rebel.

Tanara a fost chiar implicata intr-un scandal destul de mare la sfarsitul anului 2010, atunci cand fotbalistul s-a despartit de ea in direct, in timpul unei emisiuni TV, fix cand lucrurile pareau sa mearga foarte bine dintre ei. Melissa chiar acceptase sa se mute cu el in Londra pentru a-i fi alaturi jucatorului.

In trecut, Castagnoli a mai fost protagonista unui incident preluat de presa mondena, dupa ce o colega a batut-o, fiind geloasa din cauza frumusetii sale. In urma bataii, s-a ales cu nasul fracturat.

sursa: perfecte.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×