GALERIE FOTO. Mama copilului lui 50 Cent, în costum de baie. Cît de bine arată

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
22/10/2015, 13:26
GALERIE FOTO. Mama copilului lui 50 Cent, în costum de baie. Cît de bine arată GALERIE FOTO

Mama copilului lui 50 Cent, Daphne Joy, la 28 de ani are deja un bebeluş de trei anişori. Cu toate acestea, frumoasa actriţă are nişte forme care îi lasă pe toţi cu gura căscată. Iar pentru că este conştientă de cât de bine arată, Daphne a publicat o serie de poze incendiare pe o reţea socială.

Îmbrăcată într-un costum de baie format dintr-o singură piesă, mama copilului lui 50 Cent a fost surprinsă în ipostaze fierbinţi la o piscină din Miami, Statele Unite ale Americii. Tânăra artistă a pozat ca un adevărat fotomodel, atât pe marginea bazinului, cât şi în timp ce se răcoreşte în apă.

Pozele cu mama copilului lui 50 Cent în costum de baie au împânzit internetul. Vedeta s-a relaxat făcând baie în piscină, iar pozele care au rezultat din şedinţa foto respectivă i-au înfierbântat atât pe admiratorii lui Daphne, cât şi pe cei ai rapper-ului cu care aceasta are un copil în vârstă de trei ani, dar cu care nu mai este într-o relaţie.

Mai mult, aceasta a ajuns peste tot în presa internaţională, în publicaţii precum Daily Mail, The Daily Mirror, Ok Magazine, FHM şi multe altele.

Faptul că mama copilului lui 50 Cent are o siluetă de invidiat este deja cunoscut, însă se pare că aceasta depune foarte multe eforturi pentru a-şi menţine greutatea şi formele apetisante. Actriţa face exerciţii fizice aproape în fiecare zi, chiar şi atunci când călătoreşte în interes de serviciu.

Profilul personal al lui Daphne Joy de pe o reţea socială este plin cu poze de la sala de fitness, în care actriţa este îmbrăcată în echipamente special de sport: „Cea mai bună soluţie pentru o zi proastă pentru mine sunt două lucrui: să primesc pupici din partea fiului meu şi să-mi «duc» atitudinea la sala de sport”, scrie ea în dreptul fotografiei publicate.

sursa: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×