GALERIE FOTO. Mădălina Ghenea a strălucit pe scena Sanremo

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
10/02/2016, 16:33
GALERIE FOTO. Mădălina Ghenea a strălucit pe scena Sanremo GALERIE FOTO

Mădălina Ghenea (27 de ani) a strălucit pe scena Sanremo, marţi (9 februarie). Românca a deschis celebrul festival de muzică îmbrăcată într-o rochie de gală, lungă, cu un imprimeu ce imită blana de tigru. Actriţa a fost extrem de emoţionată, însă publicul a fost încântat de apariţia ei. Oriunde se duce, olteanca este în centrul atenţiei.

În prima zi a festivalului, Mădălina Ghenea a schimbat trei rochiiCel mai mare eveniment de muzică din Italia are loc între 9 şi 13 februarie, scrie click.ro.

Marţi, 9 februarie, Mădălina Ghenea a urcat pe scena festivalului Sanremo şi a făcut senzaţie. Frumoasa româncă a atras toate privirile. A optat pentru o rochie superbă, lungă, cu un imprimeu ce imită blana de tigru.

În a doua parte a serii, Mădălina Ghenea a apărut într-o rochie strălucitoare, de culoare argintie, inspirată din moda anilor `20. Apoi, românca s-a schimbat într-o rochie neagră, care i-a scos în evidenţă trupul sculptat.

Luna februarie este una festivă pentru italieni. În fiecare an, în această lună, în micuţa localitate Sanremo, artişti locali şi internaţionali fac din acest loc capitala muzicii. În acest an, spectacolul a fost deschis de Elton John.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×