GALERIE FOTO. Leonardo DiCaprio s-a îndrăgostit de un alt fotomodel Sport Illustrated. Cît de bine arată noua iubită

Ionuţ Cataramă   
în Monden
10/07/2016, 21:58
GALERIE FOTO. Leonardo DiCaprio s-a îndrăgostit de un alt fotomodel Sport Illustrated. Cît de bine arată noua iubită GALERIE FOTO

Nu mai e un secret pentru nimeni că Leonardo DiCaprio schimbă femeile ca pe şosete. După despărţirea de Kelly Rohrbach, acesta pareă să meargă după principiul ziua şi femeia. Însă, în ultima perioadă, acesta a început să fie văzut tot mai des în compania Ninei Agdal, un alt fotomodel Sport Illustrated.

Starul din The Revenant, în vârstă de 41 de ani, şi superba daneză de 24 de ani au fost văzuţi tot mai des împreună. Cei doi au mers în vacanţe împreună toată luna trecută, în Montauk, New York, cât şi în Bahamas. Nina şi Leo par că se înţeleg bine şi că sunt fericiţi împreună, însă potrivit unor prieteni apropiaţi ai actorului, acesta nu prea are gânduri serioase cu celebrul fotomodel.

„Nu cred că este ceva mai mult decât o scurtă idilă”, a spus un prieten. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al fotomodelului a refuzat să facă vreun comentariu, privind relaţia Ninei cu Leo, iar cel al actorului nu a răspuns jurnaşiştilor.

Nina s-a mai iubit în trecut şi cu Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, care, de asemenea, are o adevărată pasiune pentru fotomodele.

sursa: libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×