GALERIE FOTO / Leonardo DiCaprio renunţă la burlăcie. Se însoară cu fotomodelul Kelly Rohrbach

Iuliana Spirache   
în Hotnews
11/10/2015, 00:00
GALERIE FOTO / Leonardo DiCaprio renunţă la burlăcie. Se însoară cu fotomodelul Kelly Rohrbach GALERIE FOTO

După ce s-a iubit cu nu mai puţin de 40 de fotomodele, Leonardo DiCaprio se pare că şi-a găsit, în sfârşit, aleasa. Potrivit revistei americane OK!, celebrul actor se însoară cu fotomodelul Sport Illustrated, Kelly Rohrbach, cu care are o relaţie de doar patru luni.
Superba Kelly Rohrbach (25 de ani) se pare că e singura femeie care a reuşit să îl facă pe DiCaprio să vrea să renunţe la burlăcie.

CLICK PE GALERIE PENTRU A VEDEA FOTO

Starul din “Lupul de pe Wall Street”şi-a cerut iubita de soţie, după doar patru luni de relaţie, pe 26 septembrie, într-un restaurant italian din Manhattan.

În ciuda diferenţei de 15 ani dintre ei, cei doi îndrăgostiţi au început planurile de nuntă, dorindu- şi un eveniment micuţ şi discret, şi deja şi‑au făcut un contract prenupţial, în valoare de 245.000.000 de dolari.

Starul de la Hollywood le-a mărturisit prietenilor că s-a decis să facă marele pas pentru că superba Kelly e diferită faţă de celelalte iubite ale sale. Aceasta e extrem de inteligentă şi îl înţelege, ei având aceleaşi pasiuni şi interese, fiind amândoi implicaţi în mod activ în lupta împotriva încălzirii globale şi a sărăciei.

“Sunt compatibili din punct de vedere intelectual, ceea ce e ceva nou pentru el”, a declarat un apropiat al actorului. Mai mult, în decizia actorului a contat şi părerea mamei lui, care s-a declarat fascinată de Kelly şi abia aşteaptă ca tânăra să facă parte oficial din familia lor.

Sursă : libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×