Galerie foto. Laura de la Amadeus, vacanţă de vis în insulele din Thailanda

Claudiu Ilie   
în Femei frumoase
17/02/2018, 18:24
Galerie foto. Laura de la Amadeus, vacanţă de vis în insulele din Thailanda GALERIE FOTO

Artista a ales ca destinatie insulele exotice din Thailanda, un paradis natural de care marturiseste ca s-a indragostit.

“Dupa un an plin de concerte alaturi de trupa Amadeus, am ales sa petrecem o vacanta in minunata Thailanda unde, timp de doua saptamani, am vizitat locuri de vis alaturi de sotul meu si de i mai multi prieteni.Thailanda a fost pur si simplu dragoste la prima vedere!” a declarat Laura pentru www.adpm.ro.

In Koh Lipe (denumita „Maldivele Thailandei”), artista a locuit intr-un mini resort de casute din bambus care se aflau in mijlocul unei gradini cu copaci foarte inalti, plante exuberante si flori viu colorate.

Insula care a impresionat-o cel mai mult din aceasta vacanta a fost Koh Kradan, un adevarat paradis cu o plaja de doi kilometri cu nisip alb si cu o apa turcoaz.

“Privelistile erau uimitoare, cu stanci abrupte, calcaroase care rasareau din mare, precum o coloana vertebrala a unui dragon. Aici am facut si snorkeling intr-un recif de corali unde am fost foarte impresionata de lumea subacvatica, am descoperit o multime de pestisori colorati si plante interesante. Thailanda m-a fascinat cu tot ce are ea si este un loc in care cu siguranta ma voi reintoarce pentru a descoperi alte locuri noi, pentru a revedea oamenii senini si zambitori, pentru a retrai clipe de neuitat, pentru plajele ei de vis cu nisip fin, pentru apusurile de soare perfecte, pentru templele impresionante, pentru plimbarile cu long tail boats si pentru mancarea delicioasa”, declara artista din trupa Amadeus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×