GALERIE FOTO. Kolinda Grabar Kitarovic, preşedinta Croaţiei, una dintre cele mai sexy politiciene din Europa

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/12/2015, 20:57
GALERIE FOTO. Kolinda Grabar Kitarovic, preşedinta Croaţiei, una dintre cele mai sexy politiciene din Europa GALERIE FOTO

Conservatoarea Kolinda Grabar Kitarovic, fost ministru al Afacerilor Externe, a fost aleasă în iarna trecută preşedintă a Croaţiei, în cadrul celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor. Kolinda Grabar Kitarovic nu e doar o femeie puternică, ci şi una extrem de frumoasă.

La cei 47 de ani pe care i-a împlinit în luna aprilie, Kolinda Grabar Kitarovic a câştigat alegerile din Croaţia şi este unul dintre cei mai sexy şefi de stat din Europa.

Mai multe fotografii în care a fost surprinsă în costum de baie, arată că cetăţenii croaţi au votat şi cu mintea, dar şi cu sufletul, scrie libertatea.ro.

Pe Internet circulă imagini cu aceasta în costum de baie. Blonda, care seamănă pe alocuri cu Elena Udrea, este foarte sexy şi dotată. Şi pentru că ştie că arată bine, omul politic poartă costume de baie minuscule.

Kolinda Grabar Kitarovic este un suporter înfocat al echipei Dinamo Zagreb, la care joacă Alexandru Măţel, şi la care ar putea ajunge şi Constantin Budescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×