GALERIE FOTO. Kim Kardashian, goală puşcă în deşert

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/12/2015, 14:19
GALERIE FOTO. Kim Kardashian, goală puşcă în deşert GALERIE FOTO

Kim Kardashian (35 de ani) şi-a uimit fanii din nou. Focoasa brunetă este cunoscută pentru ipostazele incendiare în care pozează. De această dată, soţia lui Kanye West (38 de ani) a publicat două imagini cu ea goală puşcă, spre deliciul fanilor ei.

Vedeta se mândreşte cu formele voluptoase care au propulsat-o spre celebritate şi nu se sfieşte să renunţe la haine, în timpul şedinţelor foto.

Kim Kardashian este însărcinată în luna a 8-a şi urmează să nască chiar în ziua de Crăciun, potrivit site-ului the hollywoodgossip.com. Vedetei îi este dor de silueta pe care o avea înainte, motiv pentru care publică poze cu ea goală pe contul ei personal de Instagram.

Bruneta le-a împărtăşit fanilor ei două fotografii alb-negru în care apare în costumul Evei undeva în deşert. Prietenii ei virtuali s-au arătat extrem de încântaţi de pozele sexy şi i-au dăruit peste 350.000 de aprecieri la imaginile publicate. Kim Kardashian este o mămică foarte sexy. Ea şi Kanye West sunt fericiţii părinţi a unei fetiţe, North West (2 ani), iar acum aşteaptă să vină pe lume noul membru al familiei, în perioada Crăciunului.

Sursă: www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×