O cunoscută jurnalistă TV, FILMATĂ GOALĂ în camera de hotel prin gaura cheii! IMAGINILE ACESTEA au ajuns pe internet!!! GALERIE FOTO

Iuliana Spirache   
în Hotnews
09/03/2016, 00:01
O cunoscută jurnalistă TV, FILMATĂ GOALĂ în camera de hotel prin gaura cheii! IMAGINILE ACESTEA au ajuns pe internet!!! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

O jurnalistă FOX Sports s-a îmbogăţit. Erin Andrews a primit o sumă uriaşă drept despăgubire după ce un videoclip cu ea goală într-o cameră de hotel a fost postat pe un site de socializare.

Andrews era urmărită de mai multă vreme de un bărbat, iar în timpul procesului s-a aflat că el este autorul. Jurnalista a povestit în faţa juraţilor că a suferit un şoc cînd a văzut imagini cu ea goală pe internet, într-un clip de patru minute şi 30 de secunde publicat de Michael David Barrett.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU ERIN ANDREWS ŞI PENTRU A VEDEA FOTOGRAFIILE CU EA GOALĂ! 

Juriul l-a găsit vinovat pe Barret, cît şi compania hotelieră, iar aceştia vor avea de plată suma de 55 de milioane de dolari.

Erin a povestit cum a trăit momentul în care a decoperit imaginile cu ea dezbrăcată: „Am spus: nu, nu se poate! Eu nu fac aşa ceva. Simţeam cum pieptul îmi explodează şi îmi simţeam inima bătînd în cap. Am vătut două secunde din filmare”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×