GALERIE FOTO / Jennifer Lopez, apariţie incendiară de ziua ei

Ionuţ Cataramă    Claudia Mîţoi   
în Hotnews
26/07/2015, 16:20
GALERIE FOTO / Jennifer Lopez, apariţie incendiară de ziua ei GALERIE FOTO

Jennifer Lopez a venit mana in mana cu mult mai tanarul sau iubit (de care s-a despartit in mai multe randuri) Casper Smart la ziua sa, pe care a sarbatorit-o in prezenta multor prieteni, majoritatea nume cunoscute din showbiz.

„Si a ajuns sarbatorita! Fromoaaaasa ca de obicei sau chiar mai! La multi ani, frumoasa @jlo. Multa sanatate, dragoste si toate lucrurile frumoase din viata! #HappyBdayJlo”, a scris pe Instagram Thalia la venirea lui Jennifer Lopez, postand o fotogafie in care apare alaturi de aceasta, dar si de Fat Joe.

GALERIE FOTO! IMAGINI BOMBĂ cu Bianca DRĂGUŞANU! A incendiat PLAJA! 

J Lo, mama a doi copii, a imbracat o rochie care i-a pus in evidenta decolteul, dar si coapsele sau sezutul, de care vedeta e in continuare foarte mandra, dupa cum remarca Daily Mail.

IMAGINI HOT CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ! 

La o astfel de tinuta, in mare parte transparenta, nici nu se punea problema purtarii lenjeriei intime, asa ca vedeta a renuntat la ea. (CLICK SUS PE POZA PENTRU GALERIA FOTO)

FOTO BOMBĂ cu Elena Udrea la plajă! GALERIE FOTO INCENDIARĂ

Petrecerea a avut loc intr-un local popular din New York, iar printre invitati s-a aflat si Fat Joe, care nu a pierdut nici el ocazia de a se fotografia cu Jennifer Lopez.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×