GALERIE FOTO. Jennifer Lopez a comis-o la ULTIMUL CONCERT! S-a aplecat şi lenjeria i-a CEDAT! S-a văzut CHIAR TOT

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/11/2015, 11:30
GALERIE FOTO. Jennifer Lopez a comis-o la ULTIMUL CONCERT! S-a aplecat şi lenjeria i-a CEDAT! S-a văzut CHIAR TOT GALERIE FOTO

Jennifer Lopez a atras cu siguranţă toate privirile la American Music Awards. Frumoasa cîntăreaţă a fost însă eclipsată de una dintre dansatoarele ei de pe scenă. În timpul unei mişcări de dans, chiloţii dansatoarei s-au rupt şi fanii au putut să o admire în toată splendoarea.

Momentul a fost imortalizat de fotografi şi a făcut furori pe internet. Nu e pentru prima dată cînd Jennifer Lopez îşi surprinde plăcut fanii.

Jennifer Lopez a sustinut in show incendiar la iheart Radio Festival, unde a avut un concert spectaculos. Vedeta de 46 de ani si-a eclipsat mai tinerele colege si a aratat inca o data ca este o diva.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE INCENDIARE 

Jennier Lopez a cucerit Las Vegasul, unde a avut un concert incendiar. Vedeta i-a incantat pe fani nu doar prin muzica si dans, ci si prin tinutele provocatoare pe care le-a purtat. Intr-un body alb, foarte stramt, dar si foarte decoltat, care i-a pus in evidenta formele voluptoase pentru care este atat de celebra.

Playboy a plătit bani grei ca să dezbrace complet o SUPER-ŞTIRISTĂ a României! FOTOGRAFII INCENDIARE!

Atunci cand a urcat pe scena, J.Lo a atras toate privirile, mai ales ca nu s-a ferit sa fie seducatoare pe scena. Totusi, in timpul concertului, cand s-a intins prea tare, lenjeria i-a cedat iar fanii au avut parte de un moment savuros!

VEZI AICI CE SE ÎNTÎMPLĂ ÎN ORGANISMUL UNEI FEMEI CÎND PARTENERUL FOLOSEŞTE PREZERVATIVUL!

Ultima oră! DIVORŢ CUTREMURĂTOR?! SUPERVEDETELE PĂREAU A FORMA FAMILIA PERFECTĂ!

Ea e VEDETA din România care a fost FILMATĂ de soţ cînd se iubea cu AMANTUL! Imagini exclusive! GALERIE FOTO incendiară cu ea, GOALĂ! AVEM POZELE!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×