GALERIE FOTO. Îţi mai aminteşti de Carmen Pleşea? Iată cum arată acum vedeta

Ionuţ Cataramă   
în Monden
02/09/2016, 17:04
GALERIE FOTO. Îţi mai aminteşti de Carmen Pleşea? Iată cum arată acum vedeta GALERIE FOTO

Carmen Plesea s-a retras din lumina reflectoarelor de cativa ani. Fostul manechinul duce o viata linistita si se pare ca ii este foarte bine asa.

Fosta asociata a lui Costin Marculescu, Carmen Plesea, cea cu care acesta s-a razboit prin tribunale si s-a certat la cutite ani in sir, s-a retras din showbiz in urma cu vreo 4 ani. Vedeta nu mai “creste” pitoni sau alti serpi, ci acum are grija de animale mai blande, pisicute si porumbei. Mai mult, ea se implica in diverse asociatii care se ocupa cu adoptarea de catei si pisici.

Conform unor surse din anturajul ei, Carmen s-a schimbat mult in ultimii ani.

“E o femeie blanda, buna. Un om rau nu ar putea ingriji in casa animale de pe strada. Ea are mai multe pisici de care are grija. Le hraneste si pe cele de pe strada. La geamul apartamentului in care locuieste le-a facut culcus unor porumbei. Nu mai are serpi de cativa ani”, sustin apropiatii ei.

Carmen Plesea nu e cu mult schimbata. Vedeta are cateva kilograme in plus, iar la coditele colorate n-a renuntat inca. Si-a lasat parul sa creasca, il tine prins in coada, dar pe varfuri mai are suvite colorate impletite.

Conform acelorasi surse, Carmen Plesea castiga bani din bratari energetice si suplimente naturale. “Stiu ca se ocupa cu vanzarea de holograme si bratari energetice, impotriva durerii si a bolilor. Si mai avea o mica afacere cu niste sucuri naturale de fructe, suplimente bogate in vitamine cu efect antioxidant”, au mai spus aceleasi surse.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×