GALERIE FOTO. Învăţătoare concediată pe loc după ce un părinte s-a uitat pe contul ei de Facebook! Ce imagini a postat

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/04/2016, 00:07
GALERIE FOTO. Învăţătoare concediată pe loc după ce un părinte s-a uitat pe contul ei de Facebook! Ce imagini a postat GALERIE FOTO

O invatatoare a fost concediata dupa ce un parinte s-a plans la conducerea scolii ca a vazut-o pe internet in fotografii in care prezenta lenjerie intima.

Gemma Laird, din Marea Britanie, a spus ca, la angajare, a informat conducerea Scolii primare Bloemfontein ca este si model si are un contract in desfasurare cu o firma de lenjerie intima, Lexi Fashion, relateaza Metro.

Invatatoarea de 21 de ani a spus ca a fost umilita la concediere, iar atutudinea directoarei a facut-o sa se simta ca o prostituata.

„M-am descurcat foarte bine ca invatatoare si am primit reactii pozitive pentru ceea ce am facut. Mi s-a spus ca ma purtam foarte natural cu copiii. Dupa o perioada, m-a chemat directoarea si mi-a spus ca am fost reclamata pentru ca mi-am pus poze in lenjerie intima pe Facebook. Mi-a mai spus ca nu vrea ca asta sa afecteze reputatia scolii, iar oamenii sa-si piarda respectul pentru celelalte cadre didactice. M-a facut sa ma simt murdara, ca o prostituata„, a declarat tanara.

Laura Liddell, directoarea scolii, a spus ca se asteapta ca membrii echipei sale sa fie un exemplu bun pentru elevi si de aceea a decis sa o concedieze pe invatatoare.

Sursă: stirileprotv.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×