GALERIE FOTO. A încercat în zadar să tragă de rochie. Ţinuta indecentă care nu a acoperit nici măcar strictul necesar

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/11/2015, 00:00
GALERIE FOTO. A încercat în zadar să tragă de rochie. Ţinuta indecentă care nu a acoperit nici măcar strictul necesar GALERIE FOTO

O cheama Lira Mercer, insa fanii o cunosc sub numele Lira Galore. Are doar 22 de ani si un logodnic cu 17 ani mai in varsta ca ea – rapperul Rick Ross. Cand a cerut-o in casatorie artistul i-a oferit un inel in valoare de 350.000 de dolari.

Invitata la un eveniment intr-un club de striptease din Los Angeles, Lira Galore s-a imbracat „corespunzator”. Adica intr-o rochie care a lasat aproape totul la vedere. Decupata in zona bistului si cu un slit mult prea adanc pentru dimensiunile sale, rochia i-a creat ceva dificultati la intalnirea cu paparazzi. Lira a incercat sa traga de rochie, insa nu prea a avut material de care sa apuce.

Insa nu ar trebui sa ne mire prea tare alegerea vestimentara a Lirei, avand in vedere ca fosta ei ocupatie este stripteasul.

Lira este „de meserie” model si este urmarita de 2.2 milioane de fani pe Instagram, acolo unde arata cat de dezinhibata este. Tanara este buna prietena cu Amber Rose si Blac Chyna, ceea ce nu ne mira deloc.

sursa: protv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×