GALERIE FOTO / IMAGINI incredibile cu FIICA lui Dan Petrescu! A băut pînă a leşinat!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/05/2015, 10:41
GALERIE FOTO / IMAGINI incredibile cu FIICA lui Dan Petrescu! A băut pînă a leşinat! GALERIE FOTO

Fiica cea mare a lui Dan Petrescu, Rebecca, in varsta de 21 de ani, traieste pe picior mare in Anglia, acolo unde si studiaza. Nonconformista din fire, tinerei ii plac distractiile, asa ca weekend de weekend ia la rand cluburile din Londra.

CLICK PE POZE SUS IN GALERIE PEMNTRU A VEDEA IMAGINILE INCREDIBILE CU FIICA LUI DAN PETRESCU,!!! A BAUT PANA A LESINAT SI E APROAPE DEZBRACATA!!

Cutremur la ANTENE! A DEMISIONAT! “A sosit momentul să spun ADIO!”

Putin sunt cei care stiu ca inainte de a se insura cu actuala sotie, Dan Petrescu a fost casatorit timp de 11 ani cu un medic psiholog, Dana, cu care are si doua fete, Rebecca (21 de ani) si Chelsea (18). Cei doi soti au divortat in 2005, dupa ce antrenorul a aflat ca sotia il insela cu un prieten bun, fotbalist si el pe atunci, Radu Niculescu.

BREAKING NEWS!!! PUTIN A DAT ORDINUL!!! ARMATA RUSIEI, MOBILIZARE GENERALA!!!

Chiar daca nu a mai vrut sa auda de ea, Dan Petrescu a continuat sa aiba grija de cele doua fete, carora le plateste pensie alimentara de 4500 de euro pe luna fiecareia.

Face ce vrea in Anglia!

Rebecca, fiica cea mare, studiaza de aproape trei ani la o universitate din Londra, unde mama ei i-a si inchiriat un apartament. Tanara s-a obisnuit foarte repede cu viata de studenta si a inceput sa aiba un comportament mai mult decat libertin:

Ştirea ZILEI în showbiz!!! Vedeta PRO A DIVORŢAT!!!  Totul s-a intamplat in MARE SECRET!!!

„Adora sa se distreze, iese tot timpul la cafenele, in cluburi. Are gasca ei de prieteni nebuni, cu care se distreaza pana in zori. Are si un iubit, a avut, de fapt, mai multi. Traieste pe picior mare, are numai haine de firma, este mereu cocheta. Nu este vreo eminenta la invatatura, insa se mentine pe linia de plutire. Are o relatie foarte buna cu parintii ei, care ii acorda libertate totala”, a declarat un apropiat al tinerei, pentru CANCAN.ro.

Petrecere scaldata in bautura!

In urma cu doi ani, CANCAN.ro a publicat poze cu Rebecca Petrescu in ipostaze compomitatoare. Pe cand avea numai 18 ani, tanara a fost fotografiata intr-o avansata stare de ebrietate, cu lenjeria la vedere, in compania unor tineri.

Imaginile l-au scos din minti pe antrenor, care si-a tras fiica de urechi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×