Îl mai ţii minte pe Nelu Curcă din serialul „La bloc”? Cum arată la ani distanţă, după ce s-a călugărit. GALERIE FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/05/2016, 08:04
Îl mai ţii minte pe Nelu Curcă din serialul „La bloc”? Cum arată la ani distanţă, după ce s-a călugărit. GALERIE FOTO GALERIE FOTO

  Mihai Coadă sau “Nelu Curcă” aşa cum este cunoscut de majoritatea persoanelor după ce a jucat în celebrul serial “La bloc” s-a hotărît că cel mai bine este să renunţe la viaţa de artist pentru una liniştită.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Astfel, actorul a decis că viaţa lui trebuie să fie dedicată lui Dumnezeu.

„M-am întors la Dumnezeu dintr-un păcat foarte greu”

Motivul, după cum chiar el a mărturisit într-o revistă de specialitate, a fost rodul unui vis pe care bărbatul l-a avut în urmă cu mai mulţi ani.

“Eu m-am întors la Dumnezeu dintr-un păcat foarte greu. În 1994 am făcut un păcat şi am simţit ca este un păcat greu. Mi-aduc aminte de un vis. Şi cred că a fost de la Dumnezeu, pentru că în el apărea Crucea. Se făcea că a venit cineva lîngă mine şi m-a dus în Cosmos cu o viteză uriaşă. Instantaneu m-am aflat în faţa unei cruci luminoase, aşezată cumva orizontal, dar departe. Percepeam distanţa, spaţiul pînă acolo. Şi eu am întrebat pe cel care mă dusese: „Doamne, ce o fi dincolo?”. Şi în clipa aceea m-am trezit. Visul acesta, dintr-o dată, m-a cutremurat. Şi Crucea, crucea aceea nu pot s-o uit…”, a povestit Mihai Coada.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×