GALERIE FOTO. Gianina din “Las Fierbinti” a fost olimpica la matematica. Ce “sport extrem” a inceput sa practice

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
25/10/2015, 17:11
GALERIE FOTO. Gianina din “Las Fierbinti” a fost olimpica la matematica. Ce “sport extrem” a inceput sa practice GALERIE FOTO

O cheama Anca Dumitra, dar o tara intreaga o stie drept Gianina. Drumul pana la acest rol a fost insa lung. ”M-am indragostit prima data pe cand aveam patru ani si ma duceam la camin! Relatia noastra a durat ceva: inca trei ani”. Dezvaluirea semi-serioasa ne-o face una dintre cele mai indragite actrite de comedie din ultimii ani, Anca Dumitra. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

I-ati remarcat, cu siguranta, genele false expuse nonsalant pe ulitele din Fierbinti, unde e strigata…Gianina. Olteanca apriga, Anca a facut balet, a incercat sa fie fotomodel, insa a gasit in cele din urma calea spre actorie.

Ca sa ajunga la succes, Anca s-a mutat de la Craiova. A participat la casting pentru un rol in “Las Fierbinti” in urma cu cativa ani. Intre timp, serialul a ajuns sa scrie istorie, iar ea… sa isi consolideze cariera, indreptandu-se si spre teatru.

Pe scena zice ca a ajuns datorita… geometriei. A fost la olimpiada pe judet, dar in clasa a opta, geometria in spatiu i s-a parut ceva “fabulos”. Asa ca s-a decis sa urmeze umanul si sa dea la teatru. Parintii s-au opus. Mama o vedea notarita, iar tatal politista. Avea sa ajunga… Gianina.

“Directorul de casting mi-a zis ca este o fata de la tara, iubita de toata lumea, atat. Si stiu ca am luat o floare si am zis ia sa-mi pun o floricica in par. Ce pot sa observ e, ca de fiecare data cind iti faci planuri, parca nu ca nu se indeplinesc, asa ca eu cred ca e bine sa le lasi deoparte si sa traiesti.”

Lasa-te dus de val si accepta schimbarile naturale si spontane, cam asta e ideea pe care o intaresc si psihologii. Cel mai bun argument ni-l da viata. Indiferent cum e perceputa, va veni tot sub forma de suisuri, coborasuri – schimbari neprevazute, cu alte cuvinte. Totul tine de adaptare.

Apropo de adaptare… Anca incearca sa deprinda tainele unui alt sport extrem: gatitul

“Acum in afara de ciorbita cu legume si ceva legume si un gratar nu cred ca pot, dar pentru asta trebuie sa am cartea cu mine. Poate in zece ani, cine stie ce specialitati fac si va invit la mine acasa”.

Sursă: www.stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×