GALERIE FOTO. Gemenele Bella: modele, actriţe şi luptătoare de wrestling

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/11/2015, 15:58
GALERIE FOTO. Gemenele Bella: modele, actriţe şi luptătoare de wrestling GALERIE FOTO

Brie si Nikki Bella sunt numele de scena dupa care gemenele sunt cunoscute in toata lumea de catre pasionatii de wrestling si nu numai.

Au 32 de ani si au ajuns in lumea wrestlingului pentru ca nu reuseau sa obtine niciun rol in urma auditiilor la care participau, in calitate de actrite aspirante. Cum de arata atat de bine? „Vinovate” ar putea fi genele: tatal lor are origini mexicane, iar mama e italianca.

Gemene au reusit sa ii cucereasca pe doi dintre cei mai apreciati wrestleri: Nikki este iubita faimosului John Cena, iar Brie se iubeste cu Daniel Bryan.

Pentru un look mai apetisant, Nikki Brie si-a facut o operatie de marire a sanilor, despre care s-a declarat incantata. „Am platit 6500 de dolari pentru acesti copilasi si sunt atat de mandra de ei”, a declarat Nikki pentru hollywoodlife.com.

Chiar daca a facut cariera in wrestling, Nikki Bella a jucat si fotbal la nivel profesionat pana a renuntat in liceu, din cauza unei accidentari grave la picior.

Brie Bella si Daniel Bryan si-au oficializat relatia in aprilie 2014, cei doi casatorindu-se in cadrul unei ceremonii care s-a desfasurat in Arizona. „M-am maritat cu barbatul visurilor mele. Sunt oficial doamna Danielson. A fost un eveniment emotionant. Cea mai frumoasa parte a fost cand am mers in picioarele goale spre sotul meu. Mereu imi voi aminti cum ma privea”, a declarat Brie Bella la momentul respectiv.

Inainte sa ajunga celebre in lumea wrestlingului, cele doua surori au lucrat ca modele si si-au incercat norocul si in lumea filmului. Dezamagite de atatea refuzuri la Hollywood, cele doua au mers la o auditie pentru un concurs de wrestling, iar producatorii au vazut ca au potential.

sursa: perfecte.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×