GALERIE FOTO. Gabriela Cristea arată TOT! Iată cît de dezinhibată era bruneta când a pozat în „Playboy”!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
26/11/2015, 10:00
GALERIE FOTO. Gabriela Cristea arată TOT! Iată cît de dezinhibată era bruneta când a pozat în „Playboy”! GALERIE FOTO

A vrut să arate ca în tinereţe după ce a divorţat de Marcel Toader şi s-a pus pe slăbit. Gabriela Cristea arăta în vremurile ei bune tot ce doar fostul ei soţ vedea în intimitate. (CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE)

Gabriela Cristea a avut şi ea momente de maximă publicitate, când numele ei era pe buzele tuturor bărbaţilor. Şi nu numai pe buze, ci şi în minte, asta datorită faptului că prin anii 2000 Gabriela arăta tot ce nu se văzuse la „suprafaţă”. Şi când spunem TOT, chiar nu glumim! Deşi acum este prezentatoare TV şi pozează într-o doamnă care se îmbracă asemenea unei puştoaice, Gabriela Cristea s-a dezbrăcat total, în urmă cu 13 ani. Uneori, anumite vedete ar vrea să şteragă trecutul cu buretele. Daca este şi cazul brunetei, doar ea poate şti!

Vedeta a vrut să incite toţi bărbaţii cu un pictorial în celebra revistă pentru adulţi „Playboy”. Bruneta nu a avut absolut nicio inhibiţie atunci când şi-a desfăcut larg picioarele în faţa aparatului de fotografiat, pozând cu mare lejeritate pe malul mării. Ba, chiar mai mult, a încercat şi un salt în aer, evident cu a ei „comoară” la vedere.

A avut probleme mari de familie

Venită din Olteniţa în marea agitaţie a Capitalei, Gabriela Cristea şi-a încercat norocul în televiziune încă din 1994. Ea a intrat în atenţia presei atunci când a pozat în „Playboy” şi în 2010 când a povestit că nu se înţelege cu părinţii şi fratele ei, cu care nu mai vrea nici măcar să vorbească, în ciuda faptului că mama prezentatoarei TV era foarte bolnavă.

Apogeul a fost atins în luna iunie a aceluiaşi ani, când mama Gabrielei Cristea a murit fără a-i fi îndeplinită ultima dorinţă, aceea de a-şi mai vedea încă o dată fiica. Mai mult, vedeta nu a participat nici măcar la înmormântarea mamei sale.

Cu alte cuvinte, Gabriela Cristea a ieşit în presă numai cu acţiuni „pozitive” şi astfel şi-a creat o imagine fabuloasă în faţa telespectatorilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×