GALERIE FOTO / Gabriel Cotabiţă îşi pregăteşte revenirea!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
08/09/2015, 19:13
GALERIE FOTO / Gabriel Cotabiţă îşi pregăteşte revenirea! GALERIE FOTO

Gabriel Cotabiţă a avut parte de o revenire spectaculoasă, una privită de cei mai mulţi drept ”miracol”. Acum, parcă pentru a dovedi, dacă mai era nevoie, că se simte perfect, cântăreţul care în luna mai a avut parte de un accident vascular care l-a lăsat mai mult mort decât viu îşi pregăteşte, în mare taină, revenirea pe prima scenă muzicală a României.

De dimineaţă, Gabriel Cotabiţă a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce, însoţit de una dintre fiicele sale a mers acasă la un stilist celebru, loc în care a petrecut minute bune, pregătindu-se probabil pentru surpriza pe care o pregăteşte fanilor săi.

De la stilist, Cotabiţă a plecat direct spre o localitate din apropierea Bucureştiului unde, deja, era aşteptat de mai mulţi cameramani. Acolo, dovedind că este într-o formă de zile mari, Gabriel Cotabiţă s-a întins la vorbă cu cei adunaţi pentru a filma un nou videoclip alături de artist, ba chiar a avut energia necesară să facă câteva glume ca să destindă atmosfera. Apoi, cântăreţul a intrat în rolul pe care trebuie să îl joace în clipul filmat departe de civilizaţie, special parcă pentru a păstra taina revenirii lui în muzică.

Şi, fără niciun fel de discuţie, Gabi Cotabiţă este, acum, într-o formă de zile mari, el suportând cu stoicism căldura de afară, soarele puternic care nu cruţa pe nimeni în câmp şi amuzându-se copios în timpul fimărilor.

sursa: spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×