GALERIE FOTO / Frumoase şi fentoase! Imagini SUPERBE cu cele mai tari FOTBALISTE ale lumii!

Gabriel Esanu   
în Galerie foto
11/07/2015, 16:47
GALERIE FOTO / Frumoase şi fentoase! Imagini SUPERBE cu cele mai tari FOTBALISTE ale lumii! GALERIE FOTO

Cîteva dintre cele mai sexy femei din lume s-au luptat în ultimele săptămîni pentru titlul mondial la… fotbal! CLICK SUS IN GALERIA FOTO PENTRU A VIZUALIZA IMAGINILE CU SEXY FOTBALISTELE

Campionatul Mondial de fotbal feminin, al cărui finală se va disputa duminică, a oferit cu siguranţă numeroase puncte de atracţie pentru microbişti. În afara unor goluri spectaculoase, aceştia au avut ocazia să admire şi mai multe jucătoare care ar fi putut lăsa oricînd crampoanele pentru pantofii cu toc şi gazonul pentru podiumurile pe care defilează cele mai cunoscute şi frumoase modele.

GALERIE FOTO DE SENZATIE!!! CE FETE ARE PRODANCA!!! S-AU DEZLANTUIT PE PLAJA!!! IATA-LE IN TOATA SPLENDOAREA!!!

FANATIK vă prezintă un top foarte greu de realizat, pentru care concurenţa a fost uriaşă. Topul celor mai frumoase femei care au participat la Campionatul Mondial Feminin din Canada!

Locul 10: Hope Solo (SUA)

Hope Solo apără poarta Statelor Unite şi cu siguranţă frînge multe inimi microbiştilor. Va împlini 34 de ani la finalul acestei luni, dar este la fel de sexy ca la debutul pentru naţionala americană. Joacă acum la Seattle Reign şi a fost eroina mai multor pictoriale incendiare.

CRISTI TANASE A DEBUTAT IN CHINA!!! PRIMELE IMAGINI CU STELISTUL!!! FINAL DE INFARCT PENTRU NOUA ECHIPA A LUI DAN PETRESCU

Locul 9: Adriana Leon (Canada)

Jucătoare de bandă, Adriana Leon s-a aflat la primul turneu internaţional la Mondialul pe care chiar ţara ei natală l-a găzduit. Şi cu siguranţă a fost una dintre jucătoarele care au atras atenţia asupra ei, din toate punctele de vedere. Are 22 de ani şi joacă pentru Chicago Red Stars.

Locul 8: Toni Duggan (Anglia)

Întreaga Anglie s-a îndrăgostit de „leoaice” datorită unor prestaţii încîntătoare ale fotbalistelor din Albion. Cît despre Toni Dugan, de ea s-au îndrăgostit, cu siguranţă, bărbaţi din toată lumea. Este atacant la Liverpool şi va împlini 24 de ani în această lună.

S-A TRAS LA SORTI TABLOUL DE LA BUCHAREST OPEN!!! PARTICIPARE DE SENZATIE, DUEL ROM NESC IN TURUL 1!!! DECIZIA SIMONEI HALEP CU PRIVIRE LA TURNEU!!!

Locul 7: Aya Sameshima (Japonia)

Şi Asia a avut cu ce să se mîndrească la acest Campionat Mondial. Japonia a fost printre cele mai apreciate echipe şi a avut şi una dintre cele mai frumoase jucătoare. Aya Sameshima are 28 de ani şi joacă în defensiva echipei Kobe Leonessa.

Locul 6: Nayeli Rangel (Mexic)

Cu siguranţă mulţi microbişti simt că Mexic a plecat prea devreme acasă de la Campionatul Mondial Feminin. Şi-ar fi dorit să aibă ocazia să o mai vadă pe Nayeli Rangel, frumoasa de 23 de ani care a jucat în linia de centru a mexicancelor. Evoluează la echipa de club pentru Tigrillas de la UANL.

BREAKING NEWS!!! CRISTIANO RONALDO SI-A DAT ACORDUL PENTRU TRANSFERUL DE LA REAL MADRID!!! UNDE AJUNGE MEGA STARUL PORTUGHEZ!!!

Locul 5: Gabi Zanotti (Brazilia)

Poate că nu reuşeşte să vrăjească mingea la fel ca Ronaldinho sau Neymar, dar Gabi Zanotti are cu siguranţă atuurile ei. Frumoasa jucătoare a asigurat creativitatea în mijlocul formaţiei Selecao şi şi-a asigurat încă de la intrarea pe teren un loc în topul nostru. Are 30 de ani şi joacă pentru Centro Olimpico.

Locul 4: Sandra Betschart (Elveţia)

Nu vă lăsaţi păcăliţi de zîmbetul ei plin de căldură. Sandra Betschart este o dură. Are 26 de ani şi joacă în defensive Elveţiei, unde s-a remarcat prin agresivitatea în joc. La echipa de club, Sandra joacă în Suedia, pentru Sunnana SK.

ULTIMA ORA!!! ROMANUL A SEMNAT CU O ECHIPA DIN SERIE A!!! ESTE TRANZACTIA ZILEI DIN FOTBALUL ROMANESC!!!

Locul 3: Louisa Necib (Franţa)

Ultima treaptă a podiumului este ocupată de franţuzoaica Louisa Necib, care a avut şi cîteva evoluţii foarte apreciate pentru selecţionata din Hexagon. Cu siguranţă ne-am fi dorit să fie Franţa campioană mondială, doar pentru a nu o vedea tristă pe Louisa Necib. Are 28 de ani şi evoluează ca mijlocaş pentru Lyon.

Locul 2: Alexia Putellas (Spania)

Cei care spun că dacă vor ajunge la Barcelona îşi doresc să îl vadă pe Messi mai mult decît orice, ar trebui să se mai gîndească. Alexia Putellas are 21 de ani şi evoluează la FC Barcelona ca mijlocaş ofensiv.

Locul 1: Lauren Sesselmann (Canada)

Între atîtea domnişoare frumoase care s-au luptat pentru titlul mondial, ne-am gîndit să dăm şi noi cinci la sută gazdelor şi să alegem o cîştigătoare din Canada. Iar superba blondă Lauren Seselmann ne-a uşurat cu siguranţă alegerea. Farmecul jucătoarei din defensiva Canadei merită desigur medalia de aur. Chiar dacă echipa ei a ieşit din „sferturi”. Face 22 de ani în august şi joacă pentru Houston Dash.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×