INCREDIBIL! Model, ARESTAT pentru jaf şi tentativă de omor! Cînd o să vezi cine e… rămîi INTERZIS! Pozase în Playboy Romania! Galerie FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/03/2016, 00:03
INCREDIBIL! Model, ARESTAT pentru jaf şi tentativă de omor! Cînd o să vezi cine e… rămîi INTERZIS! Pozase în Playboy Romania! Galerie FOTO GALERIE FOTO

GALERIE FOTO. INCREDIBIL! Model, ARESTAT pentru jaf şi tentativă de omor! Cînd o să vezi cine e… rămîi INTERZIS! Pozase în Playboy Romania!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI ULUITOARE CU MODELUL! PICTORIALUL CARE A FACUT FURORI IN PLAYBOY ROMANIA!

Fotomodelul bosniac Slobodanka Tosic (29 ani) a fost condamnată la doi ani de închisoare pentru participare la jaf şi tentativă de omor. În aprilie 2006, bomba sexy l-a ademenit într-o capcană pe unul dintre liderii mafiei din Balcani pentru a-l lichida.

Slobodanka Tosic a participat împreună cu alţi mafioţi bosniaci la mai multe spargeri şi atacuri armate. A mai participat şi la uciderea cu o maşină capcană a trei oameni în 2008, a dat spargere la poşta din Sarajevo furând 370.000 de dolari în 2005, dar eşuat când a dat spargere la o bancă pentru a fura 1,2 milioane de dolari.

Din 2013, ea şi încă 31 de membri ai reţelei de crimă organizată au fost daţi în urmărire la nivel internaţional.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×