GALERIE FOTO. Fosta Miss România a vrut să se sinucidă: „Strîngeam pastilele pentru că voiam să pun punct vieţii!”

Iuliana Spirache   
în Hotnews
02/12/2015, 00:00
GALERIE FOTO. Fosta Miss România a vrut să se sinucidă: „Strîngeam pastilele pentru că voiam să pun punct vieţii!” GALERIE FOTO

Am admirat-o pe podiumul de moda, in reclame, in platoul emisiunilor TV pe care le-a prezentat de-a lungul vremii sau am vazut-o in filme artistice ori la emisiuni tv. Este vorba despre Bianca Brad, una dintre cele mai spectaculoase femei din Romania.

Retrasa din peisajul artistic pentru a se ocupa de familie si de cresterea fiului ei, Luca, in varsta de 10 ani, despre actrita Bianca Brad s-au auzit din ce in ce mai putine lucruri in ultimul timp.

Asta pana saptamana trecuta, cand invitata la 6 TV, in emisiunea Cerasela Show, a Ceraselei Rogen, Bianca Brad a facut o dezvaluire tulburatoare. In fata moderatoarei TV, care se pare ca ii este prietena si confidenta de foarte multi ani, Bianca Brad a vorbit despre cele doua caderi psihice ale sale, caderi cauzate de o mare deceptie si o pierdere ireparabila.

Intr-o marturisire cutremuratoare, artista a vorbit despre esecul primei sale casnicii, mariaj pe care l-a avut in Germania si la sfarsitul caruia s-a trezit in pragul depresiei, dar si despre momentul in care a vrut sa o termine cu viata si sa isi curme zilele cu un pumn de pastile.

“E in premiera ceea ce spun. Din pacate relatia cu sotul meu nu a functionat, desi am muncit foarte mult, 7 ani am tras si am incercat, si am incercat, nu a mers si am pus punct. Stii cum se spune: decat o durere fara sfarsit, mai bine un sfarsit dureros. Si exact asta am facut. M-am intors in tara, am schimbat tara dupa 7 ani si a fost foarte greu. Am cazut in depresie, a fost crunt! La vremea respectiva fratele meu, care locuia in Germania, m-a gazduit la el in perioada aceea de trecere, in care nu stiam daca sa ma intorc in tara sau sa raman raman acolo. La un moment dat, am avut o zi in care nu m-am putut opri din plans de dimineata pana seara. Mancam, daca mancam si plageam continuu. Fratele meu s-a speriat, m-a luat de mana si m-a dus la un psiholog, de fapt era un psihiatru, iar el mi-a dat sa iau niste pastile pe care insa le-am refuzat, lucru pe care l-am refuzat intotdeauna de cate ori am avut o experienta dureroasa. (…) Am refuzat pastilele, da. Pot sa spun insa ca ani mai tarziu, cand mi-am pierdut fetita si am fost in spital tot in Germania, ca sa vezi cum se leaga lucrurile, mi s-au dat si atunci pastile. Nu le-am luat si am inceput sa le strang pentru ca voiam sa pun punct vietii de aicea, consideram ca nu are niciun rost. Dar, am preferat sa lupt cu durerea, sa o infrunt. Nu am mai mers la doctor. Nu recomand pastile, dar recomand sa se vorbeasca cu un specialist sau un prieten, sa gasesti pe cineva cu care sa rezonezi ca daca iti spune niste lucruri care nu crezi si te fac sa te simti inconfortabil nu ai cum sa te deschizi si sa te vindeci.

Dupa primul episod de cadere, Bianca Brad a reusit sa treaca peste cumpana, s-a intors in tara si a luat viata de la capat. A urmat intalnirea cu actualul ei sot si venirea pe lume a baietelului Luca, iar doi ani mai tarziu pierderea fetitei ei. Bianca Brad era insarcina in noua luni cu cel de-al doilea copil si fericita ca nimeni alta. Intr-o dimineata, actrita a pierdut sarcina si din acel moment s-a risipit din nou stabilitatea sa emotionala. “A urmat infernul. Luca avea un an si zece luni. Urma sa am o fetita a carei inimoara s-a oprit cu cateva zile inainte de nastere, in luna a 9-a. Ce a urmat m-a dat total peste cap. Am vrut la un moment dat sa… Primul gand, si asta o spun toate mamele, e ca vrei sa te duci dupa copilul tau. Te simti vinovat, te simti rusinat, te simti neputincios. Sunt foarte multe stari’, a dezvaluit mama greu incercata. Din suferita si experientele sale, Bianca Brad a stiut sa faca lucruri constructive, iar in 2007, dupa ce a pierdut-o pe Emma Nicoll, fetita mea care a murit inainte sa se nasca, artista a decis sa puna pe picioare organizatia E.M.M.A. “Neavand informatii mi-am comandat carti din strainatate, carti scrise de mame care au trecut prin aceeasi trauma ca a mea. Atunci mi-am spus ca trebuie sa existe si in Romania, pentru femeile care nu stiu engleza, germana si nu au acces la internet, informatii despre cum sa depaseasca un episod de acest fel. Eu am ales sa transform durerea in ceva constructiv, am dat un sens, asta e ceea ce trebuie sa faca omul din durerea lui. Asa am infiintat organizatia EMMA, unde se gasesc sfaturi pentru persoane care au trecut prin asa ceva”, a explicat Bianca Brad.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×