GALERIE FOTO. A fost operată de două ori pe inimă, dar e AS la dans la bară

Iuliana Spirache   
în Hotnews
07/03/2016, 11:36
GALERIE FOTO. A fost operată de două ori pe inimă, dar e AS la dans la bară GALERIE FOTO

L-a înmuiat pe durul Florin Călinescu, a cucerit-o pe pretenţioasa Mihaela Rădulescu, iar 4,5 milioane de români au urmărit-o, făcând acrobaţii la bară, la “Românii au talent”. Atleta Nadia Buduruşi e campioană însă şi la operaţii: are două pe cord deschis, una la coloană, una la genunchi, plus 3 coaste rupte.

Corp perfect, senzualitate, zâmbet criminal şi un dans la bară periculos de spectaculos. Cu asta ne-a cucerit Nadia Buduruşi (34 de ani) vineri seară, la emisiunea “Românii au talent”. În prezentarea dinaintea show-ului, atleta, care este singurul instructor de dans la bară (pole dance şi pole fitness) acreditat internaţional din România, a enumerat o întreagă listă de operaţii, pe care le-a suferit de-a lungul anilor. Preţul meseriei, cum altfel? Pe lângă 3 coaste rupte, operaţii la coloană şi la genunchi, frumoasa blondă ne-a şocat când a pomenit despre două intervenţii pe cord deschis.

Reporterii Click! au contactat-o duminică pe mama Nadiei, Flori Buduruşi (65 de ani), nume greu în lumea circului şi în branşa acrobaţilor. Femeia ne-a povestit, în exclusivitate, cum fiica ei s-a născut a doua oară. “La vârsta de 8 luni, Nadia a făcut prima operaţie pe cord deschis, a fost o operaţie ajutătoare.

A mai suferit o operaţie şi la 6 ani

Cea de-a doua s-a petrecut la vârsta de 6 ani. Diagnosticul a fost defect septal ventricular (n.r. o malformaţie congenitală, ce constă într-un orificiu în septul interventricular, creând o comunicare anormală între cei doi ventriculi ai inimii). Am operat-o aici, în Bucureşti, iar de atunci n-a mai avut nici o problemă. Singurele intervenţii pe care le-a mai făcut, la coaste, coloană şi genunchi, au avut legătură cu accidentări din cauza meseriei pe care o are”, a declarat, pentru Click!, doamna Flori Buduruşi, şi ea cu performanţe incredibile în domeniul sportiv: este singura femeie din lume care a făcut dublu salt cu piruetă de la trapez, la trapez.

6 lucruri inedite despre Nadia

A făcut acrobaţii la circ timp de 20 de ani

Are o fetiţă în vârstă de 3 ani, care se pare că vrea să-i calce pe urme

Se zbate ca sportul la bară să devină disciplină olimpică

În 2015 a câştigat locul al doilea la “Italian Pole Dance Contest”

Împreună cu părinţii şi cu fratele ei, a deschis prima şcoală de circ din România

În 2014 a participat la “România dansează”, la Antena 1.

Sursă: click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×