GALERIE FOTO. A fost aleasă cea mai frumoasă femeie din SUA

Ionuţ Cataramă   
în Monden
07/06/2016, 00:07
GALERIE FOTO. A fost aleasă cea mai frumoasă femeie din SUA GALERIE FOTO

Afroamericana Deshauna Barber, reprezentata capitalei Washington, a fost aleasa duminica Miss USA 2016, intr-o gala desfasurata duminica la teatrul T-Mobile Arena din Las Vegas.

Este prima oara dupa 14 ani cand coroana frumusetii este castigata de o reprezentanta a capitalei Washington, cunoscuta drept „orasul de ciocolata” pentru puternica sa prezenta afroamericana.

Barber, 26 de ani, a intrat in armata cand avea 17 ani, urmand exemplul fratilor si tatalui sau care a fost trimis in Irak dupa atacurile din 11 septembrie 2001.

Tanara a impresionat juriul cu raspunsul sau la intrebarea legata de rolul femeilor in armata. „Suntem la fel de dure ca barbatii. In rolul de comandant al unitatii mele, sunt puternica, si ma implic in toate misiunile”.

Ofiter in rezerva, Deshauna si-a anuntat deja superiorii ca, daca va iesi triumfatoare, va face o pauza in cariera din armata. Se va ajuta de atentia primita, pentru a pleda pentru drepturile veteranilor si pentru a atrage atentia asupra unor probleme precum stresul post-traumatic in randul soldatilor americani.

Cu coroana ei de Miss SUA, Barber va reprezenta tara sa la concursul Miss Univers 2016, care trebuie sa-i gasească o succesoare filipinezei Pia Alonzo Wurtzbach.

Gala Miss Univers de anul trecut a suscitat o ampla polemica dupa ce prezentatorul american Steve Harvey a anuntat numele gresit al invingatoarei, acordandu-i titlul lui Miss Colombia, Ariadna Gutierrez, cand de fapt castigatoarea era reprezentanta filipineza.

Gutierrez a fost cea care a primit coroana, dar dupa rectificarea greselii, cateva minute mai tarziu, ea a fost nevoita sa o predea lui Wurtzbach, intr-o imagine care a facut inconjurul lumii si a devenit virala pe retelele de socializare.

sursa: stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×