GALERIE FOTO. Fiul adoptiv al lui Alex Velea, de nerecunoscut. A dat jos peste 25 kg

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
09/02/2016, 00:05
GALERIE FOTO. Fiul adoptiv al lui Alex Velea, de nerecunoscut. A dat jos peste 25 kgGALERIE FOTO
FOTO: facebook.com

Fiul adoptiv al lui Alex Velea e de nerecunoscut. Se vede clar ”amprenta” celui care şi-a asumat rolul de mentor pentru puştiul din Braşov. Lino Golden are 18 ani, îi place muzica şi, îndrumat de ”tatăl adoptiv” s-a apucat să cânte şi a slăbit spectaculos.

Lino este din Braşov, are 18 ani, studiază violoncelul şi este elev la Liceul Dinu Lipatti din Bucureşti. Puştiul vine dintr-o familie înstărită, însă Alex Velea l-a luat sub aripa-i protectoare şi l-a lansat în muzică la casa lui de producţie, “Golden Boy Society”. Până acum au cântat împreună pe scena Sălii Palatului, la concertul din 29 martie 2015, iar Lino a apărut în videoclipul lui Velea, “Băiat rău”, lansat în urmă cu jumătate de an. Lino şi Alex Velea şi au lansat împreună un videoclip la piesa “Antonio Banderas”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Sport şi dietă, secretul unei slăbiri spectaculoase

Tânărul “adoptat” de Alex Velea şi-a dorit foarte mult o carieră în muzică şi cine era mai potrivit pentru a-l îndruma, dacă nu tatăl lui adoptiv? Cei doi muncesc pentru noi piese în studioul de înregistrări, locuiesc în aceeaşi casă şi, mai nou, pun osul la schimbarea imaginii lui Lino.

Puştiul merge la sală şi a adoptat o dietă personalizată, astfel că a dat jos peste 25 de kilograme. A mers aproape zilnic la sală şi a tras de fiare, sub supravegherea unui antrenor personal. Acum, Lino este aproape de nerecunoscut.

“Mi-am propus să slăbesc într-un timp record. Pe lângă faptul că am o dietă strictă, nu mai mănânc după ora 19. Am reuşit şi datorită sprijinului din partea celor doi artişti şi prieteni, Alex Velea şi Antonia, cu care locuiesc. Alex mi-a spus dintotdeauna ca nu există «nu pot» şi mi-a dat încredere în forţele proprii. Tot el mi-a insuflat dorinţa de a petrece mult timp la sală, iar Antonia mă învaţă mereu cum să mănânc sănătos”, a declarat Lino.

Lino a înlocuit mâncarea de fast food cu legume şi carne preparată la grătar, combinând dieta strictă cu o oră şi jumătate petrecută aproape zilnic la sală.

Antonia (26 de ani) şi Alex Velea (31 de ani) au un băieţel de un an şi jumătate şi alţi doi fii ”adoptaţi”. ”Pe Mario îl ştiu din 2008/2009, mi-a adus un CD cu cover-uri, undeva în zona Moldovei, unde eu aveam un concert şi mi-a zis că el e foarte talentat. Pe vremea aia era fan Michael Jackson. Ne-am împrietenit, am ţinut legătura şi cu părinţii, care locuiesc în Iaşi. Uşor, uşor am devenit o familie. La sfârşitul lui 2014, l-am luat la mine acasă, s-a mutat cu liceul în Bucureşti. Pe Lino l-am văzut pe internet, când avea 14 ani, prin 2011/2012. M-a uimit talentul lui. Am aflat că e mare skater şi că studiază violoncel. I-am cerut lui Lino să vină la mine”, a povestit Velea în exclusivitate pentru Click!

Sursa: click.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×