GALERIE FOTO / WOW! Cum arată fetele lui Sylvester Stalone! Imagini hot cu fiicele actorului!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/11/2015, 00:00
GALERIE FOTO / WOW! Cum arată fetele lui Sylvester Stalone! Imagini hot cu fiicele actorului! GALERIE FOTO

La premiera celui de-al saptelea film din seria Rocky, Sylvester Stallone a veni insotit de sotia sa, dar si frumoasele sale trei fiice. Actorul are o familie superba si are cu ce se mandri. Sophia (19 ani), Sistine (17 ani) si Scarlet (13 ani) si sotia Jennifer Flavin au venit sa il sustina pe actor la premiera noului sau film.

 

Starul de 69 de ani s-a pozat pe covorul rosu la bratul fiicelor sale. In rochii scurte, cele trei au atras atentia fotografilor. La premiera au mai fost si Michael B Jordan, care il joaca pe Adonis Creed in film, fiul lui Apollo Creed, care a fost murit in ringul de box, in Rocky IV. Si Dolph Lundgren a venit la premiera, insotit de iubita sa Jenny Sanderson.

In al 7-lea film din seria Rocky, „Creed”, in care Sylvester Stallone reia rolul legendarului Rocky Balboa, care acum s-a retras. De asemenea, conform The Telegraph, actorul Michael B. Jordan, care il joaca pe fiul lui Apollo Creed, preia „mostenirea” lasata de tatal sau, care, dupa cum se stie, a murit in Rocky IV, dupa ce a fost ranit grav in timpul unui meci cu luptatorul Ivan Drago (jucat de Dolph Ludgren) si si-a dat ultima suflare in bratele lui Rocky.

In noul film regizat de Ryan Coogler, Adonis Creed si-a petrecut tineretea crescand pe strazi, fara nicio amintire despre tatal sau. Ca si boxer aspirant, el se duce in Philadelphia, unde il convinge pe veteranul Rocky sa il antreneze.

„Am asteptat asta toata viata mea. Nu am de ales. Fiecare pumn pe care l-am dat a fost dupa cum m-a taiat capul. Nimeni nu mi-a aratat cum sa fac asta.” – spune el in trailer.

Sursă: www.procinema.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×