GALERIE FOTO. Caz INCREDIBIL! E mama a doi copii şi „o doamnă respectabilă”. De ce O PLĂTESC femeile SĂ SE CULCE cu soţii lor

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
23/10/2015, 00:02
GALERIE FOTO. Caz INCREDIBIL! E mama a doi copii şi „o doamnă respectabilă”. De ce O PLĂTESC femeile SĂ SE CULCE cu soţii lor GALERIE FOTO

Charlie Rose (32 de ani) este mama a doi copii şi o doamnă respectabilă, potrivit vecinilor.

Aceştia nu ştiu însă cu ce se ocupă femeia. Ea ajuta cuplurile să îşi salveze relaţia, făcând sex în grup, transmite Daily Mirror.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU  VEDEA IMAGINI CU BLONDA!!!

Biroul lui Charlie este un dormitor dintr-o clădire din Exeter. Jobul ei este acela de a face sex, atunci când e nevoie, cu cuplurile care au probleme în dormitor.

O şedinţă cu Charlie costa 200 de lire sterline. La ea merg bărbaţi însoţiţi de nevestele lor.

Odată ajunşi în dormitorul lui Charlie, bărbatul şi femeia se dezbrăcă, fac duş împreună, după care se întind pe pat. Totul se produce sub atentă supraveghere a expertei.

De cele mai multe ori Charlie se implica în atingerile intime, ajungând chiar să facă sex cu cei doi. Ea o pune pe soţie să o privească în timp ce îi face sex oral soţului pentru a învăţa cât mai multe.

Una dintre fostele ei cliente a acceptat să povestească despre experienţa trăită la şedinţele cu Charlie: „A fost incredibil. La început nu credeam că o să funcţioneze, dar acum căsnicia mea e incredibilă, iar sexul fantastic. Parcă ne-am reîndrăgostit unul de altul”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×