GALERIE FOTO. Este Ronaldo gay? Vezi cele mai tari iubite ale lui CR7

Gabriel Esanu   
în Stiri sportive
05/12/2015, 15:49
GALERIE FOTO. Este Ronaldo gay? Vezi cele mai tari iubite ale lui CR7 GALERIE FOTO

Zvonul legat de orientarea sexuală a lui Ronaldo a devenit din ce în ce mai discutat în ultimele zile. Totul a pornit de la o dezvăluire făcută la o emisiune TV din Franţa, conform căreia Cristiano ar face mai multe vizite în fiecare săptămînă în Maroc pentru a se întîlni cu Badr Hari, alături de care ar avea o relaţie.

Diverse speculaţii legate de faptul că Ronaldo ar fi gay au apărut în mai multe rînduri în ultimii ani, este prima dată cînd acestea se intensifică. O poză în care Ronaldo este ţinut în braţe de Badr Hari a provocat şi mai multe discuţii pe această temă.

Unul dintre primii oameni care au vorbit despre problemele pe care Ronaldo le întîmpina în preajma reprezentantelor sexului frumos a fost Ioan Becali. „Am avut ocazia să îl impresariez pe Ronaldo în 2001, cînd era antrenat de Boloni. Am mers la Lisabona pentru a-l vedea, dar nu m-a convins. Avea 17 ani şi mi s-a părut doar un puşti plin de coşuri, care tremura cînd vedea femei”.

Ronaldo s-a despărţit de curînd de modelul rus Irina Şaik, dar în presă s-a mai vorbit despre relaţii pe care le-ar fi avut cu multe femei superbe, deşi unele ar putea fi doar zvonuri.

Irina Şaik, Nereida Gallardo, Alice Goodwin, Kim Kardashian, Imogen Thomas, Raffaella Fico, Gemma Atkinson, Nikki Ghazian, Dianna Chavez, Paris Hilton, Karina Bacchi, Luciana Abreu, Isabel Figueira, Jordana Jardel, Merche Romero, Maria Şarapova, Luana Belletti, Letizia Filippi şi Soraia Chavez sînt superbele femei despre care s-a scris că ar fi avut relaţii cu Ronaldo.

VEZI ÎN GALERIA FOTO MAI MULTE IMAGINI CU IUBITELE SUPERBE PE CARE LE-A AVUT RONALDO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×