GALERIE FOTO. Noile blonde fatale din showbizul american. Toţi bărbaţii visează la ele

Ionuţ Cataramă   
în Monden
27/09/2016, 14:03
GALERIE FOTO. Noile blonde fatale din showbizul american. Toţi bărbaţii visează la ele GALERIE FOTO

Ele sunt noile blonde fatale din showbizul american. Cine sunt tinerele la care viseaza toti barbatii.

Margot Robbie

Este poate una dintre actritele cu cel mai rapid progres de la Hollywood. Filmul „Lupul de pe Wall Steet” i-a deschis toate usile la Hollywood, iar acum este una dintre cele mai solicitate actrite.

Charlotte McKinney

Modelul devenit celebru dupa ce a aparut intr-o reclama in pauza de la Super Bowl are niste calitati fizice care nu pot fi ignorate. Fiecare aparitie a ei in public este vanata de paparazzi.

Annalynn McCord

Actrita in varsta de 29 de ani este una dintre cele mai sexy blonde din showbizul american. Are carlonti superbi, ochi verzi irezistibili si un zambet cat se poate de seducator. AnnaLynne s-a transformat dintr-o adolescenta cu acnee si nesigura pe ea intr-una dintre cele mai dorite femei de la Hollywood.

Kelly Rohrbach

Fosta iubita a lui Leonardo DiCaprio, modelul Sports Illustrated Kelly Rohrbach are sansa sa isi arate talentul, dar si atuurile fizice in noul film Baywatch in care a fost distribuita.

Gigi Hadid

In varsta de 21 de ani, Gigi este, poate, cel mai faimos model al momentului. Toate brandurile vor sa colaboreze cu ea, apare pe copertele tuturor revistelor importante si este in topul celor mai bine platite tinere din industria modellingului.

Hailey Baldwin

Fiica actorului Stephen Baldwin a ajuns unul dintre cele mai cunoscute modele ale momentului. Ce-i drept, a ajutat-o in cariera si prietenia cu surorile Jenner si relatia scurta cu Justin Bieber.

sursa: protv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×