Cum a ajuns MARA, la 21 de ani, să aibă peste 700.000 de fani pe Instagram! Cu ochii ei albaştri şi seducători, tânăra face ravagii! Când se uită la ea, oamenii rămân fascinaţi! „Nu se poate să fie adevărat!” GALERIE FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Monden
01/11/2016, 10:00
Cum a ajuns MARA, la 21 de ani, să aibă peste 700.000 de fani pe Instagram! Cu ochii ei albaştri şi seducători, tânăra face ravagii! Când se uită la ea, oamenii rămân fascinaţi! „Nu se poate să fie adevărat!” GALERIE FOTO GALERIE FOTO

O tanara a devenit faimoasa peste noapte si a strans zeci de mii de fani pe Instagram, datorita asemanarii sale izbitoare cu Angelina Jolie.

GALERIE FOTO PENTRU IMAGINI BOMBA CU MARA! E GOALA!

Mara Teigen are 21 de ani si este copia fidela a iubite actritre Angelina Jolie. Cu ochi albastri, buze pline si trasaturi ale fetei demne de toata invidia, Mara este adesea comparata cu actrita in varsta de 40 de ani, in special pe retelele de socializare.

Tanara este una dintre fetele care au aparut in promo-urile de promovare ale lui Kylie Jenner, si pe care acestea au ajutat-o sa devina faimoasa pe internet.

Pe langa chipul atat de asemanator cu cel al iubitei actrite, Mara Teigen are un trup care nu poate fi trecut cu vederea si care o transforma intr-o adevarata bomba sexy.

Se pare ca frumoasa bruneta a participat la reclame pentru mai multe branduri cosmetice care i-au pus in valoarea trasaturile. Mai mult de atat, in reclama facuta alaturi de Kylie Jenner, Mara promoveaza nuanta „Literally”, o nunata nude dintre cele pe care insasi Angelina Jolie le prefera atunci cand alege un ruj.

sursa: perfecte.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×