GALERIE FOTO. Ea este iubita secretă a lui Smiley! Cum a apărut de Halloween

Iuliana Spirache   
în Monden
06/11/2016, 09:51
GALERIE FOTO. Ea este iubita secretă a lui Smiley! Cum a apărut de Halloween GALERIE FOTO

Relaţia cu Laura Cosoi a fost ultima pe care Smiley a tratat-o cu multă seriozitate. După despărţirea de frumoasa actriţă, cîntăreţul a încercat să-şi găsească sufletul pereche de mai multe ori, dar lucrurile nu au ieşit aşa cum se aştepta.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU MAI MULTE IMAGINI

Smiley a ales ca femeile care sînt alături de el să nu fie expuse public, iar acest lucru se întîmplă şi cu ultima cucerire a cîntăreţului.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Smiley a fost văzut de mai multe ori în compania unei tinere din Chicago care seamană leit cu Sânziana Negru, fosta iubită a co-pretentatorului de la „Românii au talent”.

Olivia Reyes este tînăra care a reuşit să-i fure minţile lui Smiley. De fiecare dată cînd alege să viziteze România, tînăra îşi petrece timpul în compania cîntăreţului şi doarme înn casa acestuia.

Olivia este din Chicago şi face parte din lumea muzicală. Ultima apariţie a tinerei a fost una controversată. Aceasta a reuşit să surprindă şi să lase cu gura căscată toate persoanele care au participat la un party de Halloween.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×