Cuplu BOMBĂ în showbizz-ul din România! VEDETA PLAYBOY i-a „spart” căsnicia unei celebre cântăreţe!!! Paparazzii i-au prins! CUM ARATĂ T NĂRA GOALĂ? GALERIE FOTO!

Iuliana Spirache   
în Hotnews
08/03/2016, 00:03
Cuplu BOMBĂ în showbizz-ul din România! VEDETA PLAYBOY i-a „spart” căsnicia unei celebre cântăreţe!!! Paparazzii i-au prins! CUM ARATĂ T NĂRA GOALĂ? GALERIE FOTO! GALERIE FOTO

În Evul Mediu, ”spătarul” era un dregător care căra sabia şi buzduganul domnitorului. În mod similar, soţul Cristinei Spătar îşi cară propriul buzdugan prin cluburi; şi îl cam ia târâş.

Acest căluşar al Dorobanţiului

La începutul anului, cel mai citit site din România vă pomenea despre un dans lasciv cu tente de obscen între domnul Spătar şi (deja) fosta soţie a lui Robert Negoiţă, Sorina. În noaptea de joi spre vineri, acest Barîşnikov al vieţii de noapte bucureştene a recidivat. S-a zbânţuit într-un local din Bucureşti, doar că partenera a fost, de data aceasta, alta.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI CU VEDETA PLAYBOY GOALĂ, DAR ŞI CUM A FOST PRINSĂ DE PAPARAZZI!

Florentina Raiciu, pentru că despre ea este vorba, s-a încuscrit cu R&B-ul din România, stând lipită de soţul reginei genului toată noaptea, mai ceva ca marca de scrisoarea de adio. Din păcate, a fost un caz grav de ”ouă albastre”, pentru că dansatorul a folosit uşa din spate pe la 4:15 dimineaţa. Nu uşa din spate a Florentinei, ci a localului, când pleca acasă.
După sfertul de oră academic, Florentina a plecat şi ea cu prietenele. Nu se ştie unde, poate domnul se dusese înainte să facă curat…orice este posibil.
 Florentina şi-a făcut-o cu mâna ei
Asistentă la o emisiune de weekend de la Antena Stars, Florentina Raiciu, fostă copertă a revistei Playboy, nu s-a remarcat pe cel mai citit site din România prin prisma jobului tv. În septembrie 2015,CANCAN.ro scria că iubitul acesteia a părăsit-o după ce pe net a apărut un filmuleţ în care sexoasa se dezbracă online pentru un străin şi se autosatisface intens, cel mai probabil în vederea autosatisfacerii interlocutorului

L-a  două zile distanţă, CANCAN.ro îi cerea şi părerea ex-ului Florentinei, Robert Petriceanu, care era aproape resemnat: ”Sunt obişnuit cu de astea din partea ei”. Acum ghiciţi cum l-o fi agăţat Florentina pe Robert! Si, de ce nu, şi pe dl. Spătar!

Lucrurile sînt complicate în cazul acesta!

Apropiatele Florentinei sunt fascinate de modul fabulos în care trăieşte aceasta. I-a apărut un salon de înfrumuseţare la cheie şi nu oriunde ci în buricul Pieţei Alba Iulia, îi apar Mercedes-uri noi unele după altele, acum tocmai ce a apărut cu un alt Mercedes nou, emană o prosperitate „di granda”. „Există cineva care plăteşte toate astea, şi acel cineva e foarte bogat şi cunoscut”, susţine una dintre sursele CANCAN.ro.

Sursă: cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×