Galerie FOTO. Ea este BOMBA SEXY care îl plînge pe Fane Spoitoru!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
12/04/2016, 00:00
Galerie FOTO. Ea este BOMBA SEXY care îl plînge pe Fane Spoitoru! GALERIE FOTO

Ea este BOMBA SEXY „înfiată” de Fane Spoitoru! Daniela, cea mai apreciată dansatoare din buric îl plânge acum pe fostul interlop!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI!

Ştirea ca Fane Spoitoru, fostul lider al lumii interlope ar fi murit, a creat haos! În timp ce apropiaţii lui au spus că Ion Titişor a decedat, fiica lui a declarat că tatăl ei este în stare stabilă, conform editiei mondene a Evenimentului Zilei! Chiar şi azi, moartea fostului interlop este învăluită în mister, însă, una dintre apropiatele lui Titişor a postat un mesaj care lămureşte situaţia!

Este vorba de o cunoscută dansatoare din lumea manelelor, pe care Fane Spoitoru şi soţia lui au „înfiat-o” şi au avut multă grijă de ea. Daniela Stan este cea mai apreciată dansatoare, care între timp a născut şi care până să rămână însărcinată dansa în cârciuma lui Fane!

„Odihneşte-te-n pace suflet bun ce ai fost.

Vei rămâne pe veci in inima si mintea mea. Cu siguranţa Dumnezeu va avea grija de tine cum ai avut si u de multi oameni”, sunt vorbele dansatoarei. În ciuda faptului că Fane Spoitoru a intrat în istorie după ce i-ar fi tăiat mâna unui poliţist, sunt foarte multe persoane din anturajul lui care spun despre cel supranumit „Împăratul” că era un bărbat „cu suflet mare şi cu mult caracter”.

De altfel, tânăra dansatoare Daniela Stan a susţinut că Fane şi soţia lui au ajutat-o foarte mult atunci când a venit în Bucureşti şi au tratat-o ca pe fiica lor….

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×