GALERIE FOTO / E unicul caz din lume: de ce sunt aceste triplete identice faimoase

Ionuţ Cataramă   
în Monden
27/05/2016, 00:01
GALERIE FOTO / E unicul caz din lume: de ce sunt aceste triplete identice faimoase GALERIE FOTO

Povestea acestor trei femei este senzaţională! Erica, Jaclyn şi Nicole Dahm sunt triplete identice, au pozat pentru Playboy şi au fost vedete de reality-show-uri. Apoi, s-au căsătorit şi soarta a făcut ca toate trei să rămână însărcinate la intervale foarte scurte una de cealaltă.

Erica, Jaclyn şi Nicole erau însărcinate în 4, 5 şi 6 luni şi au făcut ecografii în direct.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dar coincidenţele nu se opresc aici. Fiecare blondă a adus pe lume câte o fetiţă la scurt timp după apariţia lor televizată. Apoi, câte un băiat.

Nicole, măritată cu Michael Kelly, a născut pe 14 ianuarie 2010 o fetiţă care a primit numele Charlize Elizabeth. În decembrie 2012 a adus pe lume şi un băieţel, Channing, scrie perfecte.md.

Erica este căsătorită cu Jay McGraw, fiul celebrului Dr Phil. Ea a născut-o în martie 2010 pe Avery Elizabeth, iar din august 2011 are şi un fiu, London Phillip.

Jaclyn s-a măritat cu Billy Dolan. În februarie 2010 a adus pe lume o fetiţă: Chanel Elizabeth, şi în noiembrie 2013 un băieţel, Jagger.

Sursă: www.realitatea.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×