GALERIE FOTO. Delia, ce transformare! Cum s-a întors din Thailanda cîntăreaţa

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/02/2016, 08:35
GALERIE FOTO. Delia, ce transformare! Cum s-a întors din Thailanda cîntăreaţa GALERIE FOTO

Delia s-a intors recent dintr-o vacanta de vis de aproape o luna, petrecuta cu sotul ei, in Thailanda. Nici bine nu a ajuns in tara ca a si inceput munca, ea avand stabilite deja mai multe concerte.

Delia a avut parte e o vacanta minunata in adevaratul sens al cuvantului! Cantareata s-a relaxat, a facut plaja, s-a balacit, a vizitat obiective turistice, a facut shopping si a renuntat la dieta. Delia s-a delectat cu preparate specific zonei si nu s-a abtinut de la nimic, se pare, absolut normal atata vreme cat era in vacanta si si-a dorit sa-i tihneasca din toate punctele de vedere. Delia a revenit in cu bateriile incarcate, gata sa-si reia spectacolele si noile proiecte, dar si cu cateva kilograme in plus, se pare.

Cantareata a luat in greutate in vacanta, iar acest lucru s-a observat cand a sustinut un concert, recent, intr-un club din Capitala. A urcat pe scena imbracata intr-o tinuta destul de larga care sa-i mascheze abdomenul si posteriorul, insa bratele pufoase erau descoperite. Mai mult, blondina pare sa se fi rotunjit si la chip si are inceput de gusa.

Fanii insa nu au stat sa o analizeze, ci i-au urmarit show-ul, au dansat si au aplaudat-o minute in sir.

La cat de incarcat este programul Deliei din urmatoarea perioada pentru ca are multe concerte si filmari la diverse emisiuni tv, cu siguranta, va scapa repede de kilogramele acumulate in vacanta si va reveni la silueta sexy cu care si-a obisnuit fanii.

Sursa: wowbiz.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×