GALERIE FOTO. De la obezitate la carieră de model: Avea 104 kilograme, iar acum arată aşa

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
07/04/2016, 21:34
GALERIE FOTO. De la obezitate la carieră de model: Avea 104 kilograme, iar acum arată aşa GALERIE FOTO

Această femeie este de nerecunoscut după ce a slăbit jumătate din greutatea iniţială, devenind model în cadrul unor competiţii de lenjerie intimă.

Donna Gillie, în vârstă de 30 de ani, a început această călătorie în momentul în care greutatea a început să devină o povară chiar şi atunci când stătea pe scaun, la locul de muncă, scrie feminis.ro.

Donna a fost supraponderală pe toată perioada adolescenţei, iar în urmă cu trei ani, cântărea 104 kilograme. Şi-a făcut abonament la sală şi a reuşit să slăbească 32 de kilograme pe parcursul a doi ani de zile.

În momentul în care procesul de slăbire a stagnat, a trebuit să renunţe şi la obiceiurile alimentare nesănătoase, adăugând mai multe fructe şi legume în dieta zilnică. În momentul în care a atins pragul de 52 de kilograme, Donna a angajat un antrenor şi s-a înscris la o primă competiţie de fitness, în 2014.

„Alimentele cele mai periculoase pentru mine erau dulciurile. Ador ciocolata, îngheţata şi cheesecake-ul şi mereu îmi vor plăcea. Momentul decisiv a fost pe la 22 de ani, când am decis că trebuie să fac câteva schimbări sănătoase în viaţa mea. Îmi amintesc că stăteam la birou la noul job şi nu mă simţeam confortabil. La aproape 104 kg şi 1.62 cm, nici nu-i de mirare.”

Interesant este că Donna nu şi-a schimbat deloc alimentaţia decât după ce mişcarea nu a mai dat rezultatele dorite. Secretul ei? O atitudine pozitivă pe tot parcursul transformării

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×